Escape game België

Op zoek naar de leukste escape room van België? Reserveer NU 1 van de kamers van Escape Room Vlaanderen in Sint-Niklaas. Dat kan je makkelijk online doen! Waarom moet je voor Escape Room Vlaanderen in België kiezen? Wij zijn een escape room in België met originele kamers, een brede waaier aan puzzels en unieke raadsels. Kom langs met je vrienden, je familieleden of je collega’s.

Escape game in België: geschikt voor iedereen

Escape Room Vlaanderen in België telt twee originele kamers, met telkens een uniek verhaal. De "Joker's Schuilplaats" kan worden gespeeld met 4 tot 15 personen en "De Verborgen Maya-stad" met 2 tot 6 personen. In minder dan 60 minuten moet jij een uitweg zien te vinden; dit kan alleen door samen te werken en creatief aan de slag gaan. Alle kamers van Escape Room Vlaanderen in België zijn niet angstaanjagend en ze vereisen geen fysieke inspanning. Onze escape game in België is hierdoor voor iedereen geschikt.

Een leuke uitstap voor jou en je vrienden, familie en collega’s in België

Een leuke uitstap met je vrienden of familie in België? Dan moet je kiezen voor Escape Room Vlaanderen. Ook voor een leuk bedrijfsuitje met collega’s moet je bij ons zijn voor een escape game in België.


Maak hier jouw keuze uit onze escape games!


Meer info? Neem gerust contact met ons op!

Dit kan je doen door te bellen naar 0487432305 of stuur ons een e-mail.

Escape game België
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x