Escape Room Vlaanderen

Escape Room Coronavirus

escape room corona

We houden niet van sensationele krantenkoppen en paniekaankopen van toiletpapier, maar we vinden het verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen - we willen je niet ziek maken! In feite zijn we in alle ernst een klein onafhankelijk bedrijf en daarom zijn we ervan afhankelijk dat je ons vertrouwt tijdens je tijd bij Escape Room Vlaanderen.

Dus, hier is een lijst van wat we doen om jij (en ons!) te helpen gezond te blijven

Wat wij zullen doen

  • Onze medewerkers nemen het openbaar vervoer niet in de spits en worden dus niet blootgesteld aan talloze hoestbuien en niesbuien op weg van of naar het werk.
  • Onze medewerkers zijn gedurende de incubatietijd van 14 dagen nog niet naar geïnfecteerde gebieden geweest en zijn niet van plan dat binnenkort te doen.
  • Al onze boekingen zijn van begin tot eind privé voor u en uw groep, dus onze medewerkers zijn de enige mensen waarmee u in contact komt.
  • We monitoren het personeel voortdurend en sturen ze naar huis als ze symptomen vertonen.
  • We zullen antibacteriële handgel voorzien.
  • We zullen alle voorwerpen en puzzels tussen de tijdsloten met antibacteriële doekjes schoonvegen en de kamers ook een snelle antivirale spray geven.
  • Als je de afgelopen weken in een besmet gebied bent geweest, wacht dan een paar weken met het reserveren.

Wat als je jouw boeking moet annuleren?

Als jij of één van jouw groep ziek wordt met het corona-virus, kunnen we je helpen jouw boeking zonder extra kosten opnieuw in te plannen op een latere datum. Er zijn geen terugbetalingen maar er worden cadeaubonnen opgemaakt voor hetzelfde bedrag en opgestuurd. Bel ons op 0487432305 als u vragen of opmerkingen heeft.

Meer informatie is te vinden op de website van de Belgische overheid.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x