Escape Room kids

Wil je iets spannends doen met de kinderen? Probeer dit boeiende escape game: je team heeft maar één uur om de puzzels op te lossen en te ontsnappen.

Escape-games zijn tegenwoordig immens populair! Samen met jouw team (3 tot 15 personen, kinderen van 9 jaar en ouder met minstens 1 volwassen begeleider) zit je opgesloten in een kamer en heeft 60 minuten om aanwijzingen en crackcodes op te lossen om jezelf eruit te krijgen. Er zijn twee soorten kamers om uit te kiezen: het kantoor van een detective uit 1940 en een Japanse Zen-kamer. "Kijk overal," zeiden ze ons voordat we naar binnen gingen. "Wees op je hoede voor elk object." Een groot scherm aan de muur telt de minuten af maar geeft ook nuttige tips als je echt vastzit. Yep, iemand let op elke beweging.

junior escape room voor kinderen bij escape room vlaanderen sint niklaas gent antwerpen

Op stap met de kinderen bij Escape Room Vlaanderen

Op zoek naar een leuke uitstap met de kinderen? Heb je er genoeg van om steeds naar de bioscoop te gaan en daarna uit eten te gaan? Probeer dan iets nieuws: een bezoekje brengen met jouw kinderen aan Escape Room Vlaanderen is dé oplossing.

De kans is groot dat jij, je partner en je kinderen nooit hebben geprobeerd om uit de klauwen van de Joker te ontsnappen of op zoek te gaan naar het Gouden Masker diep in de jungle? Bij Escape Room Vlaanderen zul je een uur vol adrenaline doorbrengen om dit te proberen! In deze kindvriendelijke ruimte zul je moeten samenwerken om aanwijzingen te volgen en puzzels op te lossen om je weg naar vrijheid te vinden in minder dan 60 minuten.

U denkt misschien: "Wel, wat als dit te moeilijk is voor mijn jongere kinderen?" Geen zorgen! Je zou verbaasd zijn hoe vindingrijk en creatief kinderen kunnen zijn in onze kamers; sommigen hebben het zelfs gehaald met nul aanwijzingen! Dus kom gerust langs met je gezin en kijk of jij en je kinderen de escape room kunnen verlaten voordat het te laat is!

Ons personeel is geduldig en zorgzaam en zouden graag jouw uitstap met kinderen organiseren of bij de viering van een speciale gelegenheid aanwezig zijn.Meer info? Neem gerust contact met ons op!

Dit kan je doen door te bellen naar 0487432305 of stuur ons een e-mail.

Escape Room kids
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x