Escape Room Vlaanderen

Escape room kinderen

Escape Rooms voor kinderen: leuk, spannend en leerzaam!

Escape rooms zijn de afgelopen jaren een fenomeen voor volwassenen. Escape rooms hebben meestal een thema - dat lijkt op betoverde bossen, kerkers, mummietombes, ruimtestations of andere lokale bewoners. In een escape room moet een team van 2 tot 15 spelers puzzels oplossen, aanwijzingen verzamelen en uitzoeken hoe ze de escape room in minder dan 60 minuten kunnen ontsnappen. Het hangt allemaal af van hoe snel ze de puzzels oplossen. Ontsnappen uit de kamer is het einddoel van alle escape games en teamwork is essentieel om de meeste escape room-games op te lossen.

Escape rooms zijn echter niet alleen voor volwassenen. Een escape room voor kinderen is het ideale avontuur voor een schoolreisje of verjaardagsfeestje.

Zijn escape rooms kindvriendelijk?

Absoluut! Omdat de nadruk op het oplossen van een escape room denkkracht en teamwerk is; kinderen maken gebruik van dezelfde vaardigheden. Je hoeft je weinig zorgen te maken over lichamelijk letsel in een escape room voor kinderen. Ze zijn bedoeld om veilig te zijn voor spelers van alle leeftijden en ze werken geweldig in combinatie met verjaardagsfeestjes, schoolreisjes en speciale evenementen. Een escape game voor kinderen is het perfecte familie-evenement omdat het mensen bij elkaar brengt en de nadruk legt op eenheid en probleemoplossing; het is een evenement waar iedereen aan kan deelnemen. Escape rooms voor kinderen ontwikkelen ook leiderschap en probleemoplossende vaardigheden waarbij plezier en onderwijs worden gecombineerd.

Wat maakt escape rooms zo leuk voor alle leeftijden?

We bieden escape room games die alle leeftijden aanspreken en al onze kamers zijn ontworpen om de verbeeldingskracht van jonge geesten te prikkelen. Bovendien zijn onze escape rooms ontworpen om zowel educatief als leuk te zijn! We veranderen en breiden onze selectie van escape room games voor kinderen altijd uit, dus hou het in de gaten!

Zijn escape rooms te moeilijk voor kinderen?

Absoluut niet. Onze kindvriendelijke escape rooms zijn ontworpen als gezinsavonturen waaraan iedereen kan deelnemen. De puzzels in een escape room voor kinderen zijn gebaseerd op eenvoudige spelling en rekenen en zijn ontworpen om door de hele groep op te lossen. Doorzettingsvermogen en teamwork zijn de sleutels tot het oplossen van onze escape rooms.

Is er een leeftijdsgrens?

Onze kamers zijn ontworpen voor iedereen vanaf 10 jaar. Kinderen tussen 10 en 14 jaar moeten worden vergezeld door minstens één volwassene. We hebben geen wachtruimte voor baby's of peuters dus we raden jullie aan ervoor te zorgen dat jongere kinderen een oppas hebben terwijl uw gezin van hun avontuur geniet. Een escape room met de kinderen is een leuk en spannend avontuur waar je kinderen nog jaren over zullen praten.

Enkele tips om te genieten van een escape room met kinderen:

  • Er is geen speciale uitrusting of items nodig. Breng je verstand en je familie mee. Niets anders is nodig of toegestaan.
  • De deuren worden vergrendeld maar onze medewerkers bewaken de kamer altijd op cameratoezicht. Je kan ten allen tijde aangeven om de kamer te verlaten bij een ernstig probleem. Onder normale omstandigheden kun je de kamer echter niet verlaten voordat je de puzzels hebt opgelost of de tijdslimiet is verstreken.
  • Normaal gesproken zijn onze kamers ontworpen voor een groep van 15. Als u met minder dan 15 personen reserveert, kunnen jullie nog steeds spelen! Het is een geweldige manier om jouw vrienden beter te leren kennen en je teamworkvaardigheden te ontwikkelen! Het is ook een geweldige manier voor uw kinderen om nieuwe vrienden te maken en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.
  • Smartphones zijn niet toegestaan (tenzij je een dringende telefoontje zou verwachten).
  • Onze escape rooms zijn een geweldige keuze voor verjaardagsfeestjes, uitstapjes en andere kinderevenementen. Onze escape rooms zijn de perfecte speelplaats voor elke groep kinderen!

Boek nu je grote Escape Room avontuur met kinderen

Dus waar wacht je op? Onze escape room is een geweldige optie om je kleintjes een cadeau te geven dat teamwork stimuleert en puzzels leert oplossen. Je kleintjes zullen wekenlang praten over hun escape room-avontuur en zullen keer op keer willen terugkomen! Mocht je nog andere vragen hebben, bel ons of stuur jouw vraag via het contactformulier.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x