Escape Room NIEL (ANTWERPEN)

Wat is Escape Room Vlaanderen?

Escape Room Vlaanderen in Niel (Antwerpen) brengt een brede waaier aan leuke avontuurlijke puzzels en mysterie-oplossende activiteiten. Het is de ideale activiteit voor families, vrienden, collega's en kinderen om te communiceren en samen te werken als een team. Race tegen de tijd, vind aanwijzingen, los puzzels op en ontrafel de mysteries om uit de kamer te ontsnappen voordat de tijd om is! Zal jij en jouw team erin slagen?!

De escape room ervaring

Je wordt samen met jouw teamgenoten opgesloten in een escape room. Jouw hart begint snel te kloppen, het zweet druppelt van je voorhoofd terwijl de klok genadeloos verder tikt. Wat zou jij doen? Je kunt proberen om hulp te schreeuwen, je kunt huilen - de keuze is helemaal aan jou. Geleid door niet aflatende focus, streven we ernaar om een unieke escape game-ervaring vol avonturen en mysterie aan te bieden.
de kamer joker's schuilplaats bij escape room vlaanderen in sint niklaas

Jij en je teamgenoten zijn detectives op een taskforce (speciale eenheid) en verantwoordelijk voor het traceren en vangen van de mysterieuze crimineel, enkel bekend onder de naam "Joker".

Vanmorgen heeft een anonieme bron binnen gebeld op jullie afdeling met een tip over de locatie van de Joker.

Net wanneer jullie dachten dat jullie op het punt stonden om hem te pakken, kreeg hij jullie te pakken. Uren later worden jullie wakker in één van zijn schuilplaatsen.

In plaats van jullie meteen te doden besloot de Joker echter om een bom te plaatsen die na exact 60 minuten zal ontploffen, wat een aardige kerel hé !!

Doe er alles aan om binnen de 60 minuten de kamer te verlaten, anders...


Via deze knop kan je de kamer boeken

Adres van Escape Room Vlaanderen Niel is Matenstraat 118 bus 5 in 2845 Niel


Bereikbaarheid: Escape Room Vlaanderen in Niel (Antwerpen)

Met de wagen: 

Je kan ons gemakkelijk bereiken via de snelweg A12. Jouw wagen parkeren kan zowel aan de voorkant van het gebouw als op straat.

Met de trein:

Halte Niel. Bij het verlaten van het station, kom je meteen terecht in de Matenstraat. Sla rechtsaf en vervolg deze weg - 700m verder zul je ons vinden aan de rechterkant.

Met de bus:

Afstappen bij halte “Niel Het Geleeg”. Hierna ga je te voet voorbij het 1e kruispunt met Klampovenstraat en het 2e kruispunt met Uitbreidingsstraat. We bevinden ons aan jouw rechterkant.


Heb je eventueel nog vragen?

Je kan ons steeds contacteren op telefoonnummer 0487432305 of via het contactformulier.

Escape Room NIEL (ANTWERPEN)
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x