FAQ 2

Wat is een escape room?

Bij aankomst, neem je even plaats in onze gezellige lounge. De Game Master zal je na een korte uitleg over de algemene regels, leiden naar de deur van je escape room. Zodra de deur wordt gesloten, wordt een video-introductie afgespeeld, waarin het thema en de verhaallijn van de ruimte worden geïntroduceerd en instructies worden gegeven over hoe u aan de slag kunt gaan. Het doel? Vind de verborgen voorwerpen, ga op zoek naar aanwijzingen en los de puzzels op om te ontsnappen in minder dan 60 minuten of anders... 


Wanneer worden we ter plaatse verwacht?

We raden aan om 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Alleen zo zijn we zeker dat jullie op tijd kunnen beginnen.


Hoelang duurt een escape game?

Je hebt 60 minuten om uit de kamer te ontsnappen. Ben JIJ in staat om de uitdaging aan te gaan?


Kan ik ter plaatse betalen?

Ja, het wordt aangeraden om met bancontact te betalen. Indien niet mogelijk, gelieve gepast geld meenemen want in verband met veiligheid is er geen wisselgeld aanwezig.


Prijzen en beschikbaarheid

Hoe meer spelers je team telt, hoe goedkoper het voor elke speler zal zijn! Begin met het boeken om de beschikbaarheid en de exacte prijzen te zien.


Mogen kinderen ook komen spelen in Escape Room Vlaanderen?

Ja, dat mag, Kinderen jonger dan 12 jaar worden best vergezeld door minstens 1 volwassene.


Met hoeveel personen kunnen we spelen in elke kamer?

De "Joker's Schuilplaats" kan worden gespeeld met 4 tot 15 personen. Daarnaast biedt "De Verborgen Maya-stad" plaats aan 2 tot 7 personen.


Wat als er meer of minder mensen komen spelen dan aangegeven in de boeking?

Je kan steeds het aantal deelnemers in jouw boeking wijzigen via de link in uw bevestigingsmail.


Hoeveel mensen kunnen tegelijkertijd spelen? Kan u grotere groepen ontvangen?

In onze escape room "De Verborgen Maya-stad" is er plaats voor groepen van 2 tot 7 personen; we hebben ook een grotere kamer nl. "Joker's Schuilplaats" die groepen tot 15 kan herbergen. Al onze escape rooms zijn privé-ervaringen; dit betekent dat je groep niet met anderen zal worden gecombineerd.
Wie een bedrijfsuitstap, teambuilding, verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest inplant, wordt aangemoedigd om contact met ons op te nemen. Ongeacht de grootte van de groep of het soort evenement, het vriendelijke personeel van Escape Room Sint-Niklaas en Niel zal aan al uw behoeften voldoen; binnen de grenzen van het mogelijke ;-)


Kan de escape room ook in het Engels worden gespeeld?

Ja hoor, onze escape room kan aangepast worden voor Engelstaligen.


Is het mogelijk om de escape room te spelen met doven/slechthorenden?

De spelers krijgen tips te zien op een beeldscherm. Er wordt wel achtergrondmuziek afgespeeld maar is niet noodzakelijk om de escape game te spelen.


Zijn uw escape rooms toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Beide kamers bevinden zich op het 1e verdiep. Kan de persoon in kwestie de trappen op? Zo ja, kan onze escape room perfect worden gespeeld. Er zijn namelijk geen smalle doorgangen (in ‘De Joker’s Schuilplaats). We kunnen ook een stoel in de kamer plaatsen.


Wat gebeurt er als we niet verder kunnen?

Al jullie bewegingen worden op de voet gevolgd door onze Game Master. Indien jullie niet verder kunnen dan zal hij/zij jullie verder helpen met hints op een beeldscherm.


Hoe weet ik dat mijn boeking is bevestigd?

Na het plaatsen van de boeking ontvang je een bevestigingsmail. Kijk zeker ook in je map ‘ongewenst’. Ook krijgt u 1 dag op voorhand een herinnering in je mailbox.


Waar kan ik parking vinden?

SINT-NIKLAAS : Wij zijn gelegen aan de Grote Markt in Sint-Niklaas. Deze heeft een ondergrondse parking aan zeer voordelige tarieven. Van maandag t.e.m. zaterdag is het € 1,20 per uur. Na 18u wordt het € 0,60 per uur.

NIEL : Naast de grote privé parking is er genoeg parkeergelegenheid in de buurt.


Waar is Escape Room Vlaanderen gelegen ?

- Sint-Niklaas : Grote Markt 61 bus 9,

- Niel : Matenstraat 118 bus 5

FAQ 2
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x