JOKER'S SCHUILPLAATS

Als een van onze eerste escape rooms in Sint-Niklaas, plaatst Escape Room Vlaanderen je midden in een lopend politieonderzoek. Je team gaat op zoek naar een vermiste agent; vermoedelijk ontvoerd door Joker. Onze escape room beschikt over een gameplay die is ontworpen om het gevoel van een echt onderzoek te ervaren. In de loop van het spel zullen jullie een reeks raadsels en puzzels van Joker moeten ontrafelen. Net wanneer jullie dachten dat jullie op het punt stonden om hem te pakken, kreeg hij jullie te pakken. Uren later worden jullie wakker in één van zijn schuilplaatsen.

In plaats van jullie meteen te doden besloot de Joker echter om een bom te plaatsen die na exact 60 minuten zal ontploffen, wat een aardige kerel hé !!

Doe er alles aan om binnen de 60 minuten de kamer te verlaten; we rekenen allemaal op jullie! Geen druk 


JOUW MISSIE:

Een agent van de speciale eenheden is verdwenen en de politie heeft een sterk vermoeden dat Joker hierachter zit. Gelukkig geeft anonieme beller de locatie van Joker’s Schuilplaats door. We sturen jou en jouw team naar binnen om de aanwijzingen op te sporen, de agent (hopelijk) levend terug te vinden en hopelijk de bom te ontwapenen - voordat het te laat is voor ons.

KENMERKEN V/D KAMER:

  • Missiegerichte gameplay - doe meer dan alleen een kamer ontvluchten

  • Enkele van onze meest uitdagende puzzels

  • Grote, meeslepende set

  • Heb jij de skills om een bom te ontmantelen?

  • Het is een escape room in het centrum van Sint-Niklaas aan de Grote Markt

klik hier als je deze kamer wilt boeken

je kan met 2 tot 7 personen uit deze kamer ontsnappen in minder dan 60 minuten voor 20 euro per persoon


JOKER'S SCHUILPLAATS
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x