Escape game Vlaanderen

Op zoek naar de leukste escape game van Vlaanderen? Reserveer NU 1 van de kamers van Escape Room Vlaanderen in Sint-Niklaas. Dat kan je makkelijk online doen! Waarom moet je voor Escape Room Vlaanderen kiezen? Wij zijn een escape room met originele kamers, een brede waaier aan puzzels en unieke raadsels. 

Kom langs met je vrienden, je familieleden of je collega’s.


Escape game in Vlaanderen: geschikt voor iedereen

Escape Room Vlaanderen telt twee originele kamers, met telkens een uniek verhaal. De "Joker's Schuilplaats" kan worden gespeeld met 4 tot 15 personen en "De Verborgen Maya-stad" met 2 tot 6 personen. In minder dan 60 minuten moet jij een uitweg zien te vinden; dit kan alleen door samen te werken en creatief aan de slag gaan. Alle escape games van Escape Room Vlaanderen zijn niet angstaanjagend en ze vereisen geen fysieke inspanning. Onze escape game in Vlaanderen is hierdoor voor iedereen geschikt.


Een leuke uitstap voor jou en je vrienden, familie en collega’s

Een leuke uitstap met je vrienden of familie? Dan moet je kiezen voor Escape Room Vlaanderen. Ook voor een leuk bedrijfsuitje met collega’s moet je bij ons zijn voor een escape game in Vlaanderen.


Maak een keuze tussen onze drie kamers:


 

De eerste kamer van escape room vlaanderen in sint niklaas

escape room vlaanderen sint niklaas niel joker

Jij en je teamgenoten zijn detectives op een taskforce (speciale eenheid) en verantwoordelijk voor het traceren en vangen van de mysterieuze crimineel, enkel bekend onder de naam "Joker".

Vanmorgen heeft een anonieme bron binnen gebeld op jullie afdeling met een tip over de locatie van de Joker.

Net wanneer jullie dachten dat jullie op het punt stonden om hem te pakken, kreeg hij jullie te pakken. Uren later worden jullie wakker in één van zijn schuilplaatsen.

In plaats van jullie meteen te doden besloot de Joker echter om een bom te plaatsen die na exact 60 minuten zal ontploffen, wat een aardige kerel hé !!

Doe er alles aan om binnen de 60 minuten de kamer te verlaten, anders...


 Rendered Image Rendered Image

Alfred Bervoets, een controversiële professor uit een klein stadje, stond vooral bekend om zijn onderzoek naar de Mayabeschaving, meer specifiek het beruchte ‘Gouden Masker’. Zijn bevindingen werden echter keer op keer verworpen door zijn concullega’s. Om het tegendeel te bewijzen, was hij vastberaden een tijdmachine te bouwen. De legende vertelt ons dat hij erin geslaagd is, want sindsdien ontbreekt ieder spoor van hem.


Maar voordat hij verdween, heeft hij een spoor achtergelaten van zijn onderzoek.


Kan jouw team de reis afleggen en veilig terugkeren mét het Gouden Masker?
Escape Room 3

Joker's Schuilplaats in Niel (Antwerpen)

Aantal spelers: 4 t.e.m. 16 spelers


de kamer joker's schuilplaats bij escape room vlaanderen in niel

Jij en je teamgenoten zijn detectives op een taskforce (speciale eenheid) en verantwoordelijk voor het traceren en vangen van de mysterieuze crimineel, enkel bekend onder de naam "Joker".

Vanmorgen heeft een anonieme bron binnen gebeld op jullie afdeling met een tip over de locatie van de Joker.

Net wanneer jullie dachten dat jullie op het punt stonden om hem te pakken, kreeg hij jullie te pakken. Uren later worden jullie wakker in één van zijn schuilplaatsen.

In plaats van jullie meteen te doden besloot de Joker echter om een bom te plaatsen die na exact 60 minuten zal ontploffen, wat een aardige kerel hé !!

Doe er alles aan om binnen de 60 minuten de kamer te verlaten, anders...

Adres van Escape Room Vlaanderen Niel is Matenstraat 118 bus 5 in 2845 Niel 

Via deze knop kan je de kamer boeken


Heb je eventueel nog vragen? 

Je kan ons steeds contacteren op telefoonnummer 0487432305 of stuur een mail naar info@escaperoomvlaanderen.be

Escape game Vlaanderen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x