Is Escape Room Vlaanderen kindvriendelijk?

Filmavond of spellenavond zijn geweldige manieren om het gezin bij elkaar te brengen na schooltijd, in het weekend of tijdens schoolvakanties om een gezellige tijd met elkaar door te brengen.

HOE KAN JE ALS GEZIN SPELLENAVOND NÒG LEUKER MAKEN?

Velen hebben ontdekt dat Escape Room Vlaanderen een perfecte manier is om tijd door te brengen met een geliefde, familieleden of collega's maar is de leeftijd van de escape room geschikt voor kinderen? Het antwoord is - absoluut JA! Onze escape room voor kinderen is leuk en een geweldige manier om jouw gezin samen te brengen om een fantastische tijd met elkaar door te brengen.

escape room kinderen

KUNNEN KINDEREN PLEZIER HEBBEN BIJ ESCAPE ROOM VLAANDEREN?

Kinderen kunnen zich zeker vermaken bij Escape Room Vlaanderen! In escape rooms zijn kinderen vaak geweldig in het oplossen van puzzels, het voltooien van raadsels en het hebben van ongeremd plezier.

Escape Room Vlaanderen is een complete ervaring van plezier, gelach en snelle probleemoplossing. Elk spel duurt ongeveer 60 minuten en geeft een groep mensen een getimede ervaring om door een puzzel, raadsel, aanwijzing of hint te gaan om een manier te vinden uit de kamer te ontsnappen voordat de tijd om is.

Elke kamer en ervaring heeft verschillende regels maar we kunnen garanderen dat je het fantastisch zult vinden om uit te zoeken hoe je uit de kamer kunt ontsnappen, of het nu een kamer voor beginners of gevorderden is.

WIE KAN ESCAPE GAMES SPELEN? IS ESCAPE ROOM VLAANDEREN KINDVRIENDELIJK OF ALLEEN GESCHIKT VOOR VOLWASSENEN?

Escape Room Vlaanderen is geen fysiek zwaar spel. Dit betekent dat je kunt genieten van een Escape Room Vlaanderen-ervaring zonder fysiek uitgeput te zijn. Dit is een belangrijk aspect voor kinderen. Niet alleen dat, kinderen hebben vaak een creatieve en leuke ervaring met het oplossen van puzzels waarmee ze hun geest kunnen verruimen en onder tijdsdruk nieuwe oplossingen kunnen bedenken.

Er zijn wat zorgen bij jongere kinderen; hiermee bedoelen we kinderen jonger dan 12 jaar die het moeilijk kunnen vinden om de instructies op te volgen, rusteloos worden of zich buitengesloten voelen omdat ze misschien niet begrijpen hoe het proces werkt. Er zijn ook enige zorgen met kinderen die het idee om opgesloten te worden in een kamer (die je altijd kunt verlaten) eng zullen vinden.

De beste manier om beter te begrijpen wat Escape Room Vlaanderen te bieden heeft, is door ons te bellen en te vragen naar de verschillende ervaringen die we aanbieden. U krijgt een dieper begrip van wat je kunt verwachten en ons team zal u op basis van ervaring laten weten of de games van escape Escape Room Vlaanderen een goede keuze is voor jouw kind.

escape room voor kinderen

IS ESCAPE ROOM VLAANDEREN EEN LEUKE ERVARING VOOR GEZINNEN?

Natuurlijk! In een escape room word je geconfronteerd met een groot aantal verschillende uitdagingen, waaronder probleemoplossing, leiderschap, communicatie en de behoefte om snel oplossingen te vinden voor problemen die binnen een bepaald tijdsbestek moeten worden opgelost. Voor gezinnen is dit een ervaring die de leden bij elkaar kan brengen om te genieten van een ervaring die een eenvoudig bordspel niet kan dupliceren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over Escape Room Vlaanderen of om jouw volgende uitstap met het gezin te boeken. Ons team staat voor jullie klaar en is in staat om al jouw vragen te beantwoorden over leeftijdsvereisten, hoe de ervaring zal zijn en hoe je jouw tijd kunt optimaliseren met jouw gezin terwijl je geniet van een uitstap naar onze escape room.


MEESTE GESTELDE VRAGEN

Wat is de minimumleeftijd voor escape rooms?

De minimumleeftijd voor een escape room is 10 jaar. Er zijn verschillende redenen voor deze aanbeveling. De kinderen moeten oud genoeg zijn om de instructies en spelregels te volgen. Kinderen tussen 10 en 14 jaar moeten worden vergezeld door minstens 1 volwassene.

Kan ik een baby of peuter meenemen naar jullie escape room?

Afhankelijk van het aantal personen die meedoen worden de kamers hierdoor een beetje klein. Daarnaast zal je bezig zijn met overal te zoeken naar aanwijzingen waardoor je veel bewegingsvrijheid nodig hebt. 

Kun je op ieder moment een escape room verlaten?

Je kunt op twee manieren uit de kamer ontsnappen:

1) Los de aanwijzingen op - Gebruik je verstand, kritisch denken en communicatieve vaardigheden om met de andere spelers te werken en de aanwijzingen op te lossen. Los ze allemaal op voordat de klok nul slaat om te ontsnappen uit de kamer.

2) Vragen om te vertrekken - Je kunt misschien niet zomaar de deur uitlopen van een afgesloten escape room, maar dat betekent niet dat je een uur lang opgesloten zit. Je kunt op elk moment de Game Master vragen om te vertrekken. Onthoud dat als je eenmaal de kamer verlaat, je de afgesloten escape room niet opnieuw kunt betreden.

Wat moet ik dragen bij het spelen van een escape room?

1) Comfortabele schoenen. Ga voor een schoen met een stevige zool, zodat je comfortabel blijft terwijl je door elke kamer beweegt. ...

2) Niet-beperkende broeken of korte broeken. Kies een broek of korte broek die goed samengaat met de activiteit. ...

3) Een ademend t-shirt of sweater.

Hoe vroeg moeten we er zijn?

Zorg dat je ten minste 10 minuten voor aanvang van je reservatie aanwezig bent.

Hoeveel kost een escape room?

Minimum €20 per persoon. De volledige prijslijst kan je trouwens hier raadplegen.

Zijn er in de buurt plaatsen om te eten of drinken?

Absoluut JA - er zijn veel restaurants, cafés en ijssalons in de nabije buurt vanwege onze ligging op de Grote Markt, in het centrum van Sint-Niklaas


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x