Escape rooms Sint-Niklaas & Niel

Een escape room met meerdere kamers, dat vind je bij Escape Room Vlaanderen in Sint-Niklaas nabij Gent en Niel (Antwerpen). Waarom is dat zo? We laten aan jou de keuze over om de kamer te kiezen met het verhaal dat jou het tofste, meest aangrijpende of interessantste lijkt. En heb je ons al eerder bezocht? Dan kom je opnieuw langs om te ontsnappen uit de volgende kamer. Zo kan je altijd iets beleven bij Escape Room Vlaanderen.


escape room in sint-niklaas en antwerpen

Kies jouw mysterieuze escape room en ga de uitdaging aan!

Is dit jouw eerste keer bij Escape Room Vlaanderen? Onze escape room in Vlaanderen telt 3 kamers; elk met hun eigen verhaal. Als je kiest voor de “Joker’s Schuilplaats”, dan kruip je in de huid van een rechercheur bij de speciale eenheden. Of ben je op zoek naar avontuur? Dan kies je "De Verborgen Maya-stad" om de verloren Gouden Masker van de Maya’s terug te vinden. Heb je Escape Room Vlaanderen een keertje eerder bezocht? Dan kom je gewoon een tweede keer langs om uit de volgende mysterieuze kamer te ontsnappen.

Is jouw interesse opgewekt? TOP! 


Hier volgt een overzicht van onze kamers:


Escape Room 1 : Joker's Schuilplaats (Sint-Niklaas)


de kamer joker's schuilplaats bij escape room vlaanderen in sint niklaas

Via deze knop kan je de kamer boeken


Jij en je teamgenoten zijn detectives op een taskforce (speciale eenheid) en verantwoordelijk voor het traceren en vangen van de mysterieuze crimineel, enkel bekend onder de naam "Joker". Vanmorgen heeft een anonieme bron binnen gebeld op jullie afdeling met een tip over de locatie van de Joker.

Net wanneer jullie dachten dat jullie op het punt stonden om hem te pakken, kreeg hij jullie te pakken. Uren later worden jullie wakker in één van zijn schuilplaatsen.

In plaats van jullie meteen te doden besloot de Joker echter om een bom te plaatsen die na exact 60 minuten zal ontploffen, wat een aardige kerel hé !!

Doe er alles aan om binnen de 60 minuten de kamer te verlaten, anders...


Adres van Escape Room Vlaanderen Sint-Niklaas is Grote Markt 61 bus 9 in 9100 Sint-Niklaas
Escape Room 2 : De Verborgen Maya-stad (Sint-Niklaas)


de verborgen maya stad van escape room vlaanderen

Via deze knop kan je de kamer boeken


Het jaar 1969 - Alfred Bervoets, een controversiële professor uit een klein stadje, stond vooral bekend om zijn onderzoek naar de Mayabeschaving, meer specifiek het beruchte ‘Gouden Masker’. Zijn bevindingen werden echter keer op keer verworpen door zijn concullega’s. Om het tegendeel te bewijzen, was hij vastberaden een tijdmachine te bouwen. De legende vertelt ons dat hij erin geslaagd is, want sindsdien ontbreekt ieder spoor van hem.
Maar voordat hij verdween, heeft hij een spoor achtergelaten van zijn onderzoek.


Kan jouw team de reis afleggen en veilig terugkeren mét het Gouden Masker?Escape Room 3 : Joker's Schuilplaats (Niel-Antwerpen)


Via deze knop kan je de kamer boeken

Jij en je teamgenoten zijn detectives op een taskforce (speciale eenheid) en verantwoordelijk voor het traceren en vangen van de mysterieuze crimineel, enkel bekend onder de naam "Joker".Vanmorgen heeft een anonieme bron binnen gebeld op jullie afdeling met een tip over de locatie van de Joker.

Net wanneer jullie dachten dat jullie op het punt stonden om hem te pakken, kreeg hij jullie te pakken. Uren later worden jullie wakker in één van zijn schuilplaatsen.

In plaats van jullie meteen te doden besloot de Joker echter om een bom te plaatsen die na exact 60 minuten zal ontploffen, wat een aardige kerel hé !!

Doe er alles aan om binnen de 60 minuten de kamer te verlaten, anders...

Bereikbaarheid: Escape Room Vlaanderen in Sint-Niklaas (nabij Gent)

Met de wagen: 

Er bevind zich een ondergrondse parking onder de Grote Markt. Goedkoop te parkeren (€1,20 per uur tussen; vanaf 18u, tijdens het weekend en feestdagen is het €0,60 per uur).

Met de trein: 

Halte Sint-Niklaas. Hierna ga je te voet via de Stationsstraat naar de Grote Markt. Dit is met gemak een wandeling van 10 minuten.

Met de bus: 

afstappen bij halte “Sint-Niklaas Markt” – vlakbij de ingang van Reinaert Galerij. Hierna is het 3 minuten stappen naar Escape Room Vlaanderen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bereikbaarheid: Escape Room Vlaanderen in Niel (Antwerpen)

Met de wagen: 

Je kan ons gemakkelijk bereiken via de snelweg A12. Jouw wagen parkeren kan zowel aan de voorkant van het gebouw als op straat.

Met de trein: 

Halte Niel. Bij het verlaten van het station, kom je meteen terecht in de Matenstraat. Sla rechtsaf en vervolg deze weg - 700m verder zul je ons vinden aan de rechterkant.

Met de bus: 

Afstappen bij halte “Niel Het Geleeg”. Hierna ga je te voet voorbij het 1e kruispunt met Klampovenstraat en het 2e kruispunt met Uitbreidingsstraat. We bevinden ons aan jouw rechterkant.Hulp nodig bij het bepalen welke kamer u moet reserveren of heeft u specifieke vragen over de Escape Room Vlaanderen-ervaring?

Neem contact op met ons via telefoon via het contactformulier en ons vriendelijke team zal al jouw vragen beantwoorden.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x