Over ons

Stel jezelf voor in een realistisch avonturenspel vol mysterieuze puzzels en uitdagende aanwijzingen! Dit is Escape Room Vlaanderen.

Je wordt ondergedompeld in een van onze drie buitengewone escape games; van opgesloten te worden door Joker tot een oude Maya-piramide of uit de klauwen blijven van de Mafia. Los de gekke aanwijzingen en puzzels op en ontsnap voordat je tijd om is!

Voordat je gaat spelen, bekijken we de regels en beantwoorden we eventuele vragen. Dan begint het aftellen om te ontsnappen. U gaat naar buiten of we doen de deur open als uw tijd om is. Hoewel deze spellen uitdagend zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken: u zult veel plezier beleven, of u nu ontsnapt of niet! Aan het einde van je spel zullen we je prestaties samenvatten en uitleggen hoe je de resterende puzzels in de kamer kunt oplossen. Plan om van begin tot eind in totaal ongeveer 90 minuten bij ons door te brengen.

Zorg dat je op tijd aankomt! Deelnemers moeten ten minste 10 minuten voor aanvang van de game aanwezig zijn. Laat voldoende tijd over voor parkeren en onverwacht verkeer. Als u aankomt nadat de deur van de kamer op slot is, mag u niet deelnemen en vindt er geen restitutie of omwisseling plaats.UITDAGENDE PUZZELS

Escape Room Vlaanderen bevat leuke en uitdagende puzzels die je groep moet oplossen voordat de tijd om is! Aanwijzingen zijn lastig, maar er zijn geen speciale vaardigheden of kennis vereist.

TEAMBUILDING BEDRIJVEN

Escape Room Vlaanderen is de perfecte teambuildingsactiviteit voor uw personeel, collega's, school, club of andere groep. Iedereen moet samenwerken om uit de kamer te ontsnappen!

SPECIALE GELEGENHEDEN

Escape Room Vlaanderen is een geweldige manier om een verjaardag of speciale gelegenheid te vieren. Vertel ons uw gewenste datum en tijd en we kunnen iets speciaal voor uw groep regelen!

VOOR VRIENDEN EN FAMILIE

Op zoek naar een leuke en unieke activiteit met je vrienden, familie of bezoekers van buiten de stad? Escape Room Vlaanderen is een uniek interactief avontuur waar iedereen dol op zal zijn!


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x