Teambuilding ANTWERPEN

Een sterker team bouwen in 60 minuten - Escape Room Teambuilding Antwerpen

Misschien denk je; helpen escape rooms echt met teamwork? Het antwoord is JA! Escape rooms zijn een geweldige manier om een team te versterken, omdat het jou en jouw teamleden dwingt om snel na te denken, samen te werken en problemen op te lossen in een korte tijdspanne. Terwijl je de escape room samen ervaart, zullen essentiële vaardigheden zoals communicatievaardigheden en kritisch denken ook worden ontwikkeld! Dit zijn de vier redenen waarom je je evenement voor teambuilding zou moeten organiseren bij ons.


1) Het helpt collega's om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen

In onze escape rooms zijn er vaak meerdere puzzels om op te lossen. Daarom moeten groepen vaak kleinere teams vormen en taken splitsen. De vorming van kleinere groepen zal natuurlijk iemand dwingen om op te staan en de rol van leider op zich te nemen. Omdat de groepen meestal kleiner zijn dan degene die je tegenkomt op je werkplek is het minder intimiderend, en je zult verrast zijn om te zien wie de potentie heeft om een geweldige leider te worden!


2) Hiermee kunnen nieuwe sterke punten en vaardigheden worden ontdekt

Onze escape rooms bieden vaak een breed scala aan puzzels, variërend van numerieke tot visuele aanwijzingen. Hierdoor kan elk lid zijn specialiteit en verborgen vaardigheden presenteren! Nogmaals, onze puzzels zijn waarschijnlijk zó anders dan de gebruikelijke problemen op de werkplek dat het je een nieuwe kant van je collega's zal laten zien.


3) Het leert collega's om elkaar te accepteren

Hoe sterk een team ook mag zijn, we zijn allemaal mensen en we maken allemaal fouten, wat goed is! Collega'smoet leren de manier te respecteren waarop anderen denken en anderen fouten te accepteren, omdat fouten vaak slechts een opstap zijn naar succes. Onze puzzels trainen mensen om buiten de gebaande paden te denken, maar belangrijker is dat ze worden getraind om vet te zijn en te schreeuwen welk idee ze ook maar kunnen bedenken om het slot te ontgrendelen. Het idee is niet schadelijk, ook al is dit het meest uitgestrekte idee ooit.


Wat maakt ons de beste keuze als teambuilding activiteit?


Kritisch denken

Oplossingen worden niet zomaar gevonden. Richt je gedachten, think outside the box, wees creatief en los problemen op.

Jouw team zal worden uitgedaagd om kritisch te leren denken om op tijd te ontsnappen uit de kamer.


Werken in groep

De raadsels en puzzels van Escape Room Vlaanderen kunnen niet als individu worden opgelost.

Bij andere teambuildingsactiviteiten zoals bowling is er competitie tussen de collega's. De escape games bij ons daartegenover dwingen mensen om samen te werken om enige kans te maken op tijd te ontsnappen uit de escape room.


Plezier

Je bent even weg van kantoor, GENIET ERVAN!!

Onze escape room scenario's van de kamers zijn leuk, uitdagend en creatief.keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x