Escape Room Vlaanderen

Teambuilding Sint-Niklaas

Durf jij deze unieke uitdaging aan? Het team van "Escape Room Vlaanderen" in Sint-Niklaas daagt iedereen uit om binnen de tijd alle codes te kraken en te ontsnappen in minder dan 60 minuten. Samen met jouw collega's ga je op zoek naar geheime aanwijzingen, ontcijfer codes en probeer deze escape game vol puzzels en mysteries op te lossen.

Teambuilding bij Escape Room Sint-Niklaas nabij Gent

De escape rooms in Sint-Niklaas zijn unieke en speciaal ingerichte themakamers. Aan het begin van het spel wordt iedereen in één van deze mysterieuze kamers opgesloten. Vervolgens krijgt het team 60 minuten de tijd om te ontsnappen.

De tijd begint te lopen wanneer de deelnemers de escape room betreden. In de kamer bevinden zich allerlei verborgen aanwijzingen, puzzels en andere raadsels. Deelnemers dienen elk hoekje van de kamer nauwkeurig te scannen. Alle voorwerpen mogen hierbij verschoven en verplaatst worden.

Het is natuurlijk de kunst om als team alle aanwijzingen te vinden en vervolgens de bijhorende mysteries zo snel mogelijk te ontrafelen. Hierbij is het ontzettend belangrijk om als team samen te werken en goed te communiceren met elkaar. De kleinste details worden namelijk al snel over het hoofd gezien, terwijl deze kleine subtiele hints juist zo belangrijk zijn.


maak je keuze uit één van onze escape rooms


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x