Escape Room Vlaanderen

WAT TE VERWACHTEN IN EEN ESCAPE ROOM

In de afgelopen jaren hebben escape rooms het hele land overspoeld waarbij steeds meer mensen in de huid van een detective kruipen en erbij betrokken raken. Als je erover denkt om het zelf uit te proberen, wij nemen het je niet kwalijk! Maar kijk voordat je het doet eens wat je kan verwachten en zorg ervoor dat je klaar bent voor een grootse ontsnapping.

RACE TEGEN DE KLOK

Het eerste dat je moet weten over escape rooms is dat de klok altijd tikt. Zodra je de kamer binnenkomt, begint de tijd af te tellen en moet je de puzzels oplossen en jezelf uit de kamer bevrijden voordat deze op is. Dit voegt heel veel spanning en een beetje adrenaline toe aan het spel. Probeer gewoon niet te bezwijken onder de druk!

race tegen de klok in een escape room

HINTS EN PUZZELS

Om te ontsnappen aan de escape game die je gekozen hebt, zal de escape room gevuld zijn met een flink aantal puzzels die je moet oplossen. Van krakende cijfercodes met behulp van wat detectivekennis tot het oplossen van raadsels en het vinden van belangrijke hints; er is genoeg om je bezig te houden! Maak je klaar om je hersenen te gebruiken om op tijd uit deze kamer te komen.

TEAMWORK IS ESSENTIEEL

Om uit onze escape rooms te ontsnappen, moet je kunnen samenwerken als team en geloof ons; het zal alles een stuk eenvoudiger maken! Zodra je een aanwijzing vindt, deel je deze met iedereen om samen uit te werken en ervoor te zorgen dat iedereen weet wat je doet. Bij Escape Room Vlaanderen kun je maximaal 30 spelers hebben dus neem de beste hersenen mee om jouw kansen te vergroten om te ontsnappen.

groep vrienden die samenwerken in een escape room

ONWAARHEDEN OVER ESCAPE ROOMS

Er zijn tal van onwaarheden over escape rooms die we kunnen doorbreken en laten zien wat je niet kunt verwachten. Bekijk er maar een paar:

Het is gemakkelijk - dit is absoluut niet waar! We zorgen ervoor dat we veel verbluffende puzzels maken om onze escape games interessant te houden.

Geen kinderen toegestaan - hoewel we wel voorstellen om alleen kinderen ouder dan 10 jaar naar onze escape rooms te brengen, zijn ze zeker niet alleen voor volwassenen. Onze Joker-kamer is ontworpen om gezinsvriendelijk te zijn dus als je wat jongere kinderen wilt meenemen moet je dit zeker eens proberen!

Het is claustrofobisch - onze escape rooms zijn behoorlijk groot en ontworpen om te voorkomen dat ze claustrofobisch worden. Maar als u zich nog steeds zorgen maakt, kunnen we de deur altijd openzetten om u gerust te stellen.

Nu ben je klaar om te gaan! Je weet wat je kunt verwachten, dus bekijk onze escape rooms en reserveer vandaag nog. Als u nog vragen of speciale verzoeken hebt, laat het ons dan weten via het contactformulier en we zullen je zo goed mogelijk helpen.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x