Escape Room Vlaanderen - Sint-Niklaas & Niel (Antwerpen)

Escape Room voor kinderen

Op uitstap met de kinderen naar een escape room? Dat kan! De ideale activiteit is plezant, leerrijk en kan je met het hele gezin met kinderen doen. Kom ons bezoeken bij Escape Room Vlaanderen in Sint-Niklaas, nabij Antwerpen. Bij ons beleef jij en je kinderen een toffe, spannende maar vooral een onvergetelijke dag.


Op stap met de kinderen bij Escape Room Vlaanderen

Op zoek naar een leuke uitstap met de kinderen? Heb je er genoeg van om steeds naar de bioscoop te gaan en daarna uit eten te gaan? Probeer dan iets nieuws: een bezoekje brengen met jouw kinderen aan Escape Room Vlaanderen is dé oplossing.

De kans is groot dat jij, je partner en je kinderen nooit hebben geprobeerd om uit de klauwen van de Joker te ontsnappen of op zoek te gaan naar het Gouden Masker diep in de jungle? Bij Escape Room Vlaanderen zul je een uur vol adrenaline doorbrengen om dit te proberen! In deze kindvriendelijke ruimte zul je moeten samenwerken om aanwijzingen te volgen en puzzels op te lossen om je weg naar vrijheid te vinden in minder dan 60 minuten.

U denkt misschien: "Wel, wat als dit te moeilijk is voor mijn jongere kinderen?" Geen zorgen! Je zou verbaasd zijn hoe vindingrijk en creatief kinderen kunnen zijn in onze kamers; sommigen hebben het zelfs gehaald met nul aanwijzingen! Dus kom gerust langs met je gezin en kijk of jij en je kinderen de escape room kunnen verlaten voordat het te laat is!

Ons personeel is geduldig en zorgzaam en zouden graag jouw uitstap met kinderen organiseren of bij de viering van een speciale gelegenheid aanwezig zijn.Meer info? Neem gerust contact met ons op!

Dit kan je doen door te bellen naar 0487432305 of stuur ons een e-mail.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x