Escape Room voor kinderen


junior escape room voor kinderen sint-niklaas gent antwerpen

Op uitstap met de kinderen naar een escape room? Dat kan! De ideale activiteit is plezant, leerrijk en kan je met het hele gezin met kinderen doen. Kom ons bezoeken bij Escape Room Vlaanderen in Sint-Niklaas, nabij Gent. Bij ons beleven je kinderen een toffe, spannende maar vooral een onvergetelijke dag.

Heb je er genoeg van om steeds naar de bioscoop te gaan en daarna uit eten te gaan? Probeer dan iets nieuws: een bezoekje brengen met jouw kinderen aan Escape Room Vlaanderen is dé oplossing. Je vraagt je misschien af of escape rooms geschikt zijn voor kinderen? Ja, dat zijn ze zeker!


Op uitstap met de kinderen bij Escape Room Vlaanderen (Sint-Niklaas)

Op zoek naar een leuke uitstap met de kinderen? Heb je er genoeg van om steeds naar de bioscoop te gaan en daarna uit eten te gaan? Probeer dan iets nieuws: een bezoekje brengen met jouw kinderen aan Escape Room Vlaanderen is dé oplossing.

De kans is groot dat jij en jouw gezin nooit hebben geprobeerd om uit de klauwen van de Joker te ontsnappen of op zoek te gaan naar het Gouden Masker diep in de jungle? Bij Escape Room Vlaanderen (Sint-Niklaas) zul je een uur vol adrenaline doorbrengen om dit te proberen! In deze kindvriendelijke ruimte zul je moeten samenwerken om aanwijzingen te volgen en puzzels op te lossen om je weg naar vrijheid te vinden in minder dan 60 minuten.

escape room vlaanderen met kinderen

Escape room: een leuke en leerzame activiteit   

Escape games spelen met je kinderen is een goede manier om samen een leuke tijd door te brengen en kan het vertrouwen in hun vaardigheden vergroten. Gevuld met puzzels, raadsels en een verhaal om te ontvouwen is er veel meer dan alleen hersenloos entertainment.

Ons personeel is geduldig en zorgzaam en zouden graag jouw uitstap met kinderen organiseren of bij de viering van een speciale gelegenheid aanwezig zijn.

knop 'ontdek onze escape games'


Zit je nog met andere vragen?

Bel ons of stuur jouw vraag door via ons contactformulier.close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x