Escape Rooms bieden een fascinerende en creatieve vorm van teambuilding

Escape rooms kunnen een werkelijk unieke teambuildingsactiviteit bieden. Kortom, ze zijn leuk. Ze zijn niet alleen leuk, maar ze bevorderen van nature creativiteit, probleemoplossing, communicatie en teamwerk. U en uw team staan immers op het punt om samen in een kamer te worden opgesloten, en u heeft een uur om gezamenlijk uw vaardigheden te gebruiken om het team te helpen puzzels op te lossen, codes te ontcijferen, aanwijzingen te vinden en uit te zoeken hoe u de verborgen sleutel en ontsnappen. De enige manier om dit te doen is door samen te werken. Er is geen andere manier om te ontsnappen. Als u niet samenwerkt en bijdraagt aan de teaminspanning, zullen u en uw team falen.

escape room teambuilding met collega's

Bij Escape Room Vlaanderen zijn onze games echt geweldig voor zakelijke groepen. Onze escape room games en puzzels zijn ontworpen om niet-lineair te zijn, wat betekent dat meerdere teamleden tegelijkertijd aan verschillende puzzels kunnen werken, waardoor elk teamlid zijn unieke vaardigheden kan gebruiken om het hele team te helpen de kamer te ontsnappen . Onze escape room games zijn ontworpen om een aantal verschillende persoonlijkheids- en vaardigheidstypen aan te gaan en de nadruk te leggen op creatief denken, effectieve communicatie, teamwerk, organisatie en taakdelegatie die werkgevers en werknemers kunnen gebruiken om hun productiviteit en hun werkomgeving te verbeteren. Wanneer iedereen een bijdrage levert, leidt dit tot sterkere teambuilding, zijn er meer mogelijkheden voor gedeeld leren. Het is het collectief dat de kamer zal ontvluchten, niet het individu.

Het is een win-win situatie. Collega's leren samenwerken en doen het graag! Managers van bedrijven of bedrijven die deelnemen kunnen de communicatie- en probleemoplossende vaardigheden van de werknemers observeren in een unieke, puzzelrijke omgeving in een race tegen de klok. Dergelijke observaties kunnen werkgevers enorm helpen nadat het spel voorbij is. Managers kunnen observeren hoe medewerkers omgaan tijdens de escape room-ervaring en bepalen welke lessen kunnen worden meegenomen naar kantoor op basis van wat ze hebben waargenomen. Escape games zijn wat dat betreft uniek. Escape rooms zijn niet hetzelfde als een race rennen, knopen losmaken of een hindernisbaan voltooien. Ze zijn veel meeslepender met een zeer ingewikkelde verhaallijn achter zich. Groepen voelen een veel groter gevoel van voldoening dan welk ander type teambuildingsactiviteit dan ook. Maar geloof mijn woord niet. Vraag het iedereen die een escape room heeft gedaan als teambuildingsactiviteit. Ze zullen je vertellen dat ze, nadat ze een escape room hadden gedaan, een groter gevoel van voldoening en voldoening voelden dan enig ander teambuildingsevenement dat ze ooit eerder hadden gedaan. Terwijl iedereen naar een identiek doel toe werkt, is er veel goed gesprek dat plaatsvindt nadat het spel is afgelopen. Het belangrijkste is dat escape rooms risico's aanmoedigen om beloningen te krijgen, niet individueel, maar als een groep.

We hebben het ook niet over gokrisico's. Dit zijn berekende risico's waarbij serieus wordt nagedacht, die alleen evenementen voor teambuilding in een escape room kunnen bieden.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x