Kan JIJ ontsnappen in 60 minuten? Ga NÚ de uitdaging aan!

Escape rooms in Sint-Niklaas

Een escape room reserveren als leuke uitstap in Sint Niklaas? De perfecte teambuilding? Een tof verjaardagsfeestje? Of een knallend vrijgezellenfeest met jouw vrienden of vriendinnen? In kleine of grote groep met collega's? Of met jouw gezin en familie? Dat kan allemaal bij Escape Room Vlaanderen.

Het doel? Vind de verborgen voorwerpen, zoek naar aanwijzingen en los de puzzels op om te ontsnappen in minder dan 60 minuten of anders...

Dit vereist teamwork, snel denken, vastberadenheid en stalen zenuwen! De puzzels en raadsels zijn door ons bedacht en uitgewerkt waardoor onze Escape Rooms in Sint-Niklaas uniek blijven. Een escape game is ideaal als teambuilding voor collega's maar ook als uitstap met familie, vrienden en kinderen.

star
star
star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Teambuilding en uitstap

FAMILIE & VRIENDEN

FAMILIE & VRIENDEN

Op zoek naar een leuke uitstap? Onze Escape Rooms zijn een uitstekende manier om een geweldige tijd met je familie en vrienden door te brengen.

TEAMBUILDING

TEAMBUILDING

Escape Room Vlaanderen biedt uitdagende scenario's voor je team. Onze kamers bieden een uniek en leuk evenement als teambuildingsactiviteit.

VRIJGEZELLENFEEST

VRIJGEZELLENFEEST

Er is geen betere manier om het einde van je vrijheid te vieren dan opgesloten te zijn in een escape room met je beste vrienden OF vriendinnen.

JUNIOR ESCAPE ROOM

JUNIOR ESCAPE ROOM

Uitstap met de kinderen? Bij Escape Room Vlaanderen in Sint-Niklaas beleven de kinderen een spannende maar vooral een onvergetelijke dag!

VERJAARDAGSFEEST

VERJAARDAGSFEEST

Wil je een epische verjaardag plannen? Zoek niet verder dan een feestje bij ons!

FAQ

FAQ

Heb je nog extra info nodig na het lezen van onze meest gestelde vragen? Bel of mail ons

#ESCAPED #ESCAPEROOMVLAANDEREN #SINT-NIKLAAS #JOKER #MAYA #MAFFIA

Hier vind je een overzicht van de foto's die achteraf genomen zijn van groepen die op tijd konden ontsnappen bij Escape Room Sint-Niklaas en Escape Room Niel.

Meer foto's
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x