Kan JIJ ontsnappen in 60 minuten? Ga NÚ de uitdaging aan!

Escape rooms in Sint-Niklaas

Een escape room reserveren als leuke uitstap in Sint Niklaas? De perfecte teambuilding? Een tof verjaardagsfeestje? Of een knallend vrijgezellenfeest met jouw vrienden of vriendinnen? In kleine of grote groep met collega's? Of met jouw gezin en familie? Dat kan allemaal bij Escape Room Vlaanderen.

Het doel? Vind de verborgen voorwerpen, zoek naar aanwijzingen en los de puzzels op om te ontsnappen in minder dan 60 minuten of anders...

Dit vereist teamwork, snel denken, vastberadenheid en stalen zenuwen! De puzzels en raadsels zijn door ons bedacht en uitgewerkt waardoor onze Escape Rooms in Sint-Niklaas uniek blijven. Een escape game is ideaal als teambuilding voor collega's maar ook als uitstap met familie, vrienden en kinderen.

ESCAPE ROOMS IN SINT-NIKLAAS

JOKER'S SCHUILPLAATS (3p - 12p)

JOKER'S SCHUILPLAATS (3p - 12p)

Jij en je teamgenoten zijn detectives die opgesloten zijn door de Joker. In plaats van jullie meteen te doden besloot de Joker echter om een bom te plaatsen die na exact 60 minuten zal ontploffen. Zullen jullie erin slagen om op tijd de bom te ontmantelen?

DE VERBORGEN MAYA-STAD (2p - 7p)

DE VERBORGEN MAYA-STAD (2p - 7p)

Professor Bervoets heeft er zijn levensdoel van gemaakt om het Gouden Maya-Masker te vinden maar is nooit teruggekeerd van zijn laatste missie. Durven jullie in zijn voetsporen te treden?

DE GEHEIME ONDERWERELD (2p - 7p)

DE GEHEIME ONDERWERELD (2p - 7p)

Inbreken in het huis van een maffiabaas? Altijd een slim idee! Maar het geld is het waard. Als jullie worden betrapt, moeten jullie ze onder ogen zien. En we weten allemaal dan wat met jullie zal gebeuren...

Teambuilding en uitstap

FAMILIE & VRIENDEN

FAMILIE & VRIENDEN

Op zoek naar een leuke uitstap? Onze Escape Games zijn een uitstekende manier om een geweldige tijd met je familie en vrienden door te brengen.

TEAMBUILDING

TEAMBUILDING

Escape Room Vlaanderen biedt uitdagende scenario's voor je team. Onze escape games bieden een uniek en leuk evenement als teambuildingsactiviteit.

VRIJGEZELLENFEEST

VRIJGEZELLENFEEST

Er is geen betere manier om het einde van je vrijheid te vieren dan opgesloten te zijn in een escape room met je beste vrienden OF vriendinnen.

JUNIOR ESCAPE ROOM

JUNIOR ESCAPE ROOM

Uitstap met de kinderen? Bij Escape Room Vlaanderen in Sint-Niklaas beleven de kinderen een spannende escape game maar vooral een onvergetelijke dag!

VERJAARDAGSFEEST

VERJAARDAGSFEEST

Wil je een epische verjaardag plannen? Zoek niet verder dan een feestje bij ons!

FAQ

FAQ

Heb je nog extra info nodig over onze escape agames na het lezen van onze meest gestelde vragen? Bel of mail ons

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Follow

expand_more

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x