Escape Games

Escape Room Vlaanderen, 

dé escape game van België

Bij Escape Room Vlaanderen, dé escape game van België, word je samen met jouw team van vrienden of gezin, opgesloten in een kamer waarin jullie een reeks puzzels en/of raadsels moeten oplossen. Zoek in je omgeving om aanwijzingen, hints en items die je kunnen helpen weg te komen. Jullie krijgen een vaste tijdslimiet van 60 minuten. Escape games hebben meestal leuke en mysterieuze achtergrondverhalen. Het is over het algemeen gewoon een gek avontuur dat jouw gezond verstand en moed vereist.Onze escape games

escape game 1 - joker's schuilplaats in sint-niklaasEscape game 1

Joker's Schuilplaats

Aantal personen: 3 t.e.m. 15 spelers

Grote Markt 61, 9100 Sint-Niklaas

Jij en je teamgenoten zijn detectives op een taskforce (speciale eenheid) en verantwoordelijk voor het traceren en vangen van de mysterieuze crimineel, enkel bekend onder de naam "Joker". Vanmorgen heeft een anonieme bron binnen gebeld op jullie afdeling met een tip over de locatie van de Joker.

Net wanneer jullie dachten dat jullie op het punt stonden om hem te pakken, kreeg hij jullie te pakken. Uren later worden jullie wakker in één van zijn schuilplaatsen.

In plaats van jullie meteen te doden besloot de Joker echter om een bom te plaatsen die na exact 60 minuten zal ontploffen, wat een aardige kerel hé !!

Doe er alles aan om binnen de 60 minuten de kamer te verlaten, anders...

escape game 2 - de verborgen maya-stad sint-niklaasEscape game 2

De Verborgen Maya-stad

Aantal personen: 2 t.e.m. 7 spelers

Grote Markt 61, 9100 Sint-Niklaas

Het jaar 1969 - Alfred Bervoets, een controversiële professor uit een klein stadje, stond vooral bekend om zijn onderzoek naar de Mayabeschaving, meer specifiek het beruchte ‘Gouden Masker’. Zijn bevindingen werden echter keer op keer verworpen door zijn concullega’s. Om het tegendeel te bewijzen, was hij vastberaden een tijdmachine te bouwen. De legende vertelt ons dat hij erin geslaagd is, want sindsdien ontbreekt ieder spoor van hem.

Maar voordat hij verdween, heeft hij een spoor achtergelaten van zijn onderzoek.

Kan jouw team de reis afleggen en veilig terugkeren mét het Gouden Masker?


escape game 3 - joker's schuilplaats niel antwerpenEscape game 3

Joker's Schuilplaats

Aantal personen: 3 t.e.m. 16 spelers

Matenstraat 118, 2845 Niel

Jij en jouw teamgenoten zijn detectives op een taskforce (speciale eenheid) en verantwoordelijk voor het traceren en vangen van de mysterieuze crimineel, enkel bekend onder de naam "Joker". Vanmorgen heeft een anonieme bron binnen gebeld op jullie afdeling met een tip over de locatie van de Joker.

Net wanneer jullie dachten dat jullie op het punt stonden om hem te pakken, kreeg hij jullie te pakken. Uren later worden jullie wakker in één van zijn schuilplaatsen.

In plaats van jullie meteen te doden besloot de Joker echter om een bom te plaatsen die na exact 60 minuten zal ontploffen, wat een aardige kerel hé !!

Doe er alles aan om binnen de 60 minuten de kamer te verlaten, anders...

Prijzen escape game

De prijs voor een escape game is afhankelijk van het aantal personen per spel:

2 spelers: €70 per escape game = €35 per speler  9 spelers: €180 per escape game = €20 per speler
3 spelers: €90 per escape game = €30 per speler10 spelers: €200 per escape game = €20 per speler
4 spelers: €100 per escape game = €25 per speler11 spelers: €220 per escape game = €20 per speler
5 spelers: €110 per escape game = €22 per speler12 spelers: €240 per escape game = €20 per speler
6 spelers: €120 per escape game = €20 per speler13 spelers: €260 per escape game = €20 per speler
7 spelers: €140 per escape game = €20 per speler14 spelers: €280 per escape game = €20 per speler
8 spelers: €160 per escape game = €20 per speler15 spelers: €300 per escape game = €20 per speler


Heb je nog verdere vragen?

Neem dan een kijkje op onze FAQ pagina of contacteer ons!


Escape game met 3 kamers

We hebben 2 verschillende escape games in Sint-Niklaas en 1 escape game in Niel nabij Antwerpen. Elke kamer neemt je mee van de echte wereld naar een fantasiewereld vol puzzels en mysteries die je kunt oplossen en waaruit je kunt ontsnappen. Escape games kunnen een unieke teambuildingsactiviteit bieden. Kortom, ze zijn leuk. Ze zijn niet alleen leuk, maar ze bevorderen ook creativiteit, probleemoplossing, communicatie en teamwerk. Timing is zeer belangrijk. Je hebt 60 minuten om alle puzzels op te lossen in de kamer waarin je speelt. Doe dit voordat de tijd om is en je kunt er prat op gaan dat je de beste escape game van Vlaanderen hebt verslaan.

Een uitstapje voor iedereen

Een leuk uitstapje met het gezin? Of met je vrienden? Of collega's? Escape Room Vlaanderen heeft voor iedereen wat wils. Het goede nieuws is dat het voor iedereen leuk zal zijn en zelfs als je niet ontsnapt, zul je plezier hebben. 


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x