Escape room 2 personen

Met slechts 2 personen een escape room spelen? Bij Escape Room Sint-Niklaas kan dit met gemak! Jullie worden met zijn tweeën opgesloten in één van onze unieke kamers. Goede samenwerking en creatief te werk te gaan, is hierin cruciaal. Durven jullie het aan? Reserveer dan nu online en maak je klaar voor een onvergetelijk uitje.


Een escape room spelen met 2 personen? Dat kan bij ons.

Met 2 personen een escape room spelen is mogelijk bij Escape Room Vlaanderen (Sint-Niklaas). Onze kamer nl. "De Verborgen Maya-stad" is hiervoor uitermate geschikt.

  

Alfred Bervoets, een controversiële professor uit een klein stadje, stond vooral bekend om zijn onderzoek naar de Maya-beschaving, meer specifiek het beruchte ‘Gouden Masker’. Zijn bevindingen werden echter keer op keer verworpen door zijn concullega’s. Om het tegendeel te bewijzen, was hij vastberaden een tijdmachine te bouwen. De legende vertelt ons dat hij erin geslaagd is, want sindsdien ontbreekt ieder spoor van hem.


Maar voordat hij verdween, heeft hij een spoor achtergelaten van zijn onderzoek.


Kan jouw team de reis afleggen en veilig terugkeren mét het Gouden Masker?


speel de kamer de verborgen maya-stad met 2 tot 7 personen en probeer te ontsnappen in minder dan 60 minuten. De prijs is 20 euro per persoon. Je vindt ons op grote markt 61 bus 9 in 9100 sint-niklaas.Meer info? Neem gerust contact met ons op!

Dit kan je doen door te bellen naar 0487432305 of stuur ons een e-mail.

Escape room 2 personen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x