Escape Room Vlaanderen in Sint-Niklaas en Niel

Escape Room Sint-Niklaas

Een escape game spelen is één van de populairste activiteiten: je moet ontsnappen uit een escape room in Sint-Niklaas, nabij Antwerpen. Wij bij Escape Room Vlaanderen maken het onze taak om je een uur vol plezier te laten beleven. Wij tellen momenteel twee kamers, allen met hun eigen verhaal, originele raadsels en puzzels. De "Joker's Schuilplaats" kan worden gespeeld met 4 tot 15 personen; "De Verborgen Maya-stad" met 2 tot 6 personen. Om te ontsnappen moet je goed samen kunnen werken, snel denken en creatief zijn. 

Durf jij de uitdaging aan?


Samen met vrienden, familie of collega’s naar de escape room in Sint-Niklaas nabij Antwerpen

Op zoek naar een leuke activiteit in de omgeving van Antwerpen? Dan kom je makkelijk uit bij Escape Room Vlaanderen. Je kan langskomen samen met je vrienden, familieleden of met collega’s. Hier word je opgesloten in onze geheimzinnige kamers waar je moet proberen om in minder dan 60 minuten te ontsnappen.


Twee originele kamers

De verhalen van de twee originele kamers van Escape Room Vlaanderen in de omgeving van Antwerpen gaan als volgt:


Maak een keuze tussen onze twee kamers:


Kamer 1

escape room vlaanderen sint niklaas niel joker

Jij en je teamgenoten zijn detectives op een taskforce (speciale eenheid) en verantwoordelijk voor het traceren en vangen van de mysterieuze crimineel, enkel bekend onder de naam "Joker".

Vanmorgen heeft een anonieme bron binnen gebeld op jullie afdeling met een tip over de locatie van de Joker.

Net wanneer jullie dachten dat jullie op het punt stonden om hem te pakken, kreeg hij jullie te pakken. Uren later worden jullie wakker in één van zijn schuilplaatsen.

In plaats van jullie meteen te doden besloot de Joker echter om een bom te plaatsen die na exact 60 minuten zal ontploffen, wat een aardige kerel hé !!

Doe er alles aan om binnen de 60 minuten de kamer te verlaten, anders...


Klik hier om de kamer te reserveren


Adres van Escape Room Vlaanderen Sint-Niklaas is Grote Markt 61 bus 9 in 9100 Sint-Niklaas
Kamer 2

Rendered Image

de kamer

Alfred Bervoets, een controversiële professor uit een klein stadje, stond vooral bekend om zijn onderzoek naar de Mayabeschaving, meer specifiek het beruchte ‘Gouden Masker’. Zijn bevindingen werden echter keer op keer verworpen door zijn concullega’s. Om het tegendeel te bewijzen, was hij vastberaden een tijdmachine te bouwen. De legende vertelt ons dat hij erin geslaagd is, want sindsdien ontbreekt ieder spoor van hem.


Maar voordat hij verdween, heeft hij een spoor achtergelaten van zijn onderzoek.


Kan jouw team de reis afleggen en veilig terugkeren mét het Gouden Masker?


Klik hier om de kamer te reserveren


Adres van Escape Room Vlaanderen Sint-Niklaas is Grote Markt 61 bus 9 in 9100 Sint-NiklaasMeer info? Neem gerust contact met ons op!

Dit kan je doen door te bellen naar 0487432305 of stuur ons een e-mail.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x