Escape Room Sint Niklaas

Ben je op zoek naar iets om te doen? Escape Room Vlaanderen in Sint-Niklaas, dichtbij Antwerpen, is jouw antwoord! Een avontuur dat strategisch denken vereist en waarbij je als een team moet werken om een mix van puzzels en raadsels op te lossen. Kies jouw team, escape game, dag, tijd en bereid je dan voor om je onder te dompelen in dit echte actie-escape-spel. Deze ervaring is geschikt voor vrienden, families, teambuilding, stellen, speciale gelegenheden, studenten en iedereen die op zoek is naar een uitdaging. Ga je het halen voordat de tijd om is?


Maak een keuze uit deze 2 mysterieuze escape rooms en waag je kans!


Escape Room 1

Joker's Schuilplaats in Sint-Niklaas

Aantal spelers: 3 t.e.m. 15 spelers

de kamer joker's schuilplaats bij escape room vlaanderen in sint niklaas

Jij en je teamgenoten zijn detectives op een taskforce (speciale eenheid) en verantwoordelijk voor het traceren en vangen van de mysterieuze crimineel, enkel bekend onder de naam "Joker".

Vanmorgen heeft een anonieme bron binnen gebeld op jullie afdeling met een tip over de locatie van de Joker.

Net wanneer jullie dachten dat jullie op het punt stonden om hem te pakken, kreeg hij jullie te pakken. Uren later worden jullie wakker in één van zijn schuilplaatsen.

In plaats van jullie meteen te doden besloot de Joker echter om een bom te plaatsen die na exact 60 minuten zal ontploffen, wat een aardige kerel hé !!

Doe er alles aan om binnen de 60 minuten de kamer te verlaten, anders...


Via deze knop kan je de kamer boeken


Adres van Escape Room Vlaanderen Sint-Niklaas is Grote Markt 61 bus 9 in 9100 Sint-Niklaas


Escape Room 2

De Verborgen Maya-stad in Sint-Niklaas

Aantal spelers: 2 t.e.m. 7 spelers

de verborgen maya stad van escape room vlaanderen


Alfred Bervoets, een controversiële professor uit een klein stadje, stond vooral bekend om zijn onderzoek naar de Mayabeschaving, meer specifiek het beruchte ‘Gouden Masker’. Zijn bevindingen werden echter keer op keer verworpen door zijn concullega’s. Om het tegendeel te bewijzen, was hij vastberaden een tijdmachine te bouwen. De legende vertelt ons dat hij erin geslaagd is, want sindsdien ontbreekt ieder spoor van hem.


Maar voordat hij verdween, heeft hij een spoor achtergelaten van zijn onderzoek.


Kan jouw team de reis afleggen en veilig terugkeren mét het Gouden Masker?


Via deze knop kan je de kamer boeken


Adres van Escape Room Vlaanderen Sint-Niklaas is Grote Markt 61 bus 9 in 9100 Sint-Niklaas


Bereikbaarheid: Escape Room Vlaanderen in Sint-Niklaas, nabij Gent


Met de wagen: 

Er bevind zich een ondergrondse parking onder de Grote Markt. Goedkoop te parkeren (€1,20 per uur tussen; vanaf 18u, tijdens het weekend en feestdagen is het €0,60 per uur).

 

Met de trein: 

Halte Sint-Niklaas. Hierna ga je te voet via de Stationsstraat naar de Grote Markt. Dit is met gemak een wandeling van 10 minuten.

 

Met de bus: 

afstappen bij halte “Sint-Niklaas Markt” – vlakbij de ingang van Reinaert Galerij. Hierna is het 3 minuten stappen naar Escape Room Vlaanderen.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x