Cadeaubon

Geef iets dat onvervangbaar is: een onvergetelijke herinnering d.m.v. een cadeaubon

Schenk een cadeaubon aan je geliefde personen en bezorg hen één van de meest memorabele uren in hun leven. Dit zal een ervaring worden waar jullie jaren later nog steeds over zullen denken, praten en lachen. We helpen jullie om samen mooie herinneringen te creëren, met een leuke foto na afloop.OF


Verjaardag

De jarige heeft bijna alles of je weet niet precies wat hij/zij nodig heeft? Dan schreeuwt het om een cadeau, dat eeuwig duurt - een spannende ervaring samen!

Date

We kunnen ons geen betere plek voorstellen voor een date dan Escape Room Vlaanderen! Jullie zijn allebei opgesloten in een griezelige maar grappige kamer waar je samen met je date een manier moet vinden om te ontsnappen door te werken, voelen en denken. Ben je bereid om je emoties 60 minuten lang op een achtbaan te zetten?

Huwelijksjubileum 

Ditmaal is het een cadeau voor jezelf. Geen grap! Geef je lieveling een geschenkbon voor deze bijzondere gelegenheid en ervaar de spannende tijd samen. Nu hebben we jullie voor 60 minuten in onze greep, net zoals je in de greep bent van de liefde!

Afstudeerfeestje

Afstuderen beïnvloedt je leven op de lange termijn. Bekroon het met extra levensveranderende momenten!

Vrijgezellenfeest

De perfecte start van de avond begin je bij Escape Room Vlaanderen met een adrenaline-booster!

Verlovingsgeschenk

Je wil een super leuk cadeau geven, maar je hebt eigenlijk geen idee wat? Koop alsjeblieft geen stuk hedendaagse kunst of bijpassende kussens voor het gelukkige echtpaar. De fraaie fotolijsten zijn ook niet het antwoord. Geef hen een cadeau dat ze voor de rest van hun leven zal bijblijven.

Afscheidsfeestje

Heb je een vriend(in) die in het buitenland gaat studeren óf heeft die een nieuwe baan in een afgelegen stad aangenomen? Laten we samen wat herinneringen verzamelen voor de grote reis! We nemen na afloop een foto van het team, zodat uw vriend(in) iets heeft om op zijn/haar nachtkastje te zetten.

Huwelijkscadeau 

Nog geen idee wat je voor het bruidspaar gaat kopen? Geen paniek, onze geschenkbon zal het leukste cadeau zijn die ze zullen krijgen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x