Escape room 2 personen

Is het je verjaardag of date night en je bent op zoek naar iets net iets beters dan het typische diner en een film? Dan is het misschien tijd om iets leukers te doen dan normaal. Breek uit je comfortzone en ervaar iets anders. Onze escape Room voor 2 personen is een fantastisch idee om jullie date night net iets spannender te maken.

escape room 2 personen sint-niklaas bij escape room vlaanderen

Kan je een escape room spelen met 2 personen?

Veel mensen hebben over Escape Room Vlaanderen gehoord via Facebook of via vrienden en familie en geven het door als een onvergetelijke ervaring. Als een escape room met een groep kan worden gedaan, kun je dan ook met 2 personen een escape room-game spelen? Het antwoord is JA! Onze escape game 'De Verborgen Maya-stad' is geweldig voor koppels die op zoek zijn naar iets spannends en nieuws. 


Met 2 personen een escape room spelen is mogelijk bij Escape Room Vlaanderen (Sint-Niklaas). Onze kamer "De Verborgen Maya-stad" is hiervoor uitermate geschikt.


escape room de verborgen maya-stad voor 2 personen

knop 'reserveer deze kamer'

De Verborgen Maya-stad

Het jaar 1969 - Alfred Bervoets, een controversiële professor uit een klein stadje, stond vooral bekend om zijn onderzoek naar de Maya-beschaving, meer specifiek het beruchte ‘Gouden Masker’. Zijn bevindingen werden echter keer op keer verworpen door zijn concullega’s. Om het tegendeel te bewijzen, was hij vastberaden een tijdmachine te bouwen. De legende vertelt ons dat hij erin geslaagd is, want sindsdien ontbreekt ieder spoor van hem.


Maar voordat hij verdween, heeft hij een spoor achtergelaten van zijn onderzoek.


Kan jouw team de reis afleggen en veilig terugkeren mét het Gouden Masker?


Zit je nog met andere vragen?

Bel ons of stuur jouw vraag door via ons contactformulier.keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x