Escape Room als vrijgezellenfeest evenement

Een geweldige escape room voor jouw vrijgezellenfeest

DE BESTE ESCAPE ROOMS VOOR JOUW VRIJGEZELLENFEEST IN SINT-NIKLAAS


Wat Kan Je Verwachten?

Plan je een vrijgezellenfeest voor jouw familielid of beste vriend(in)? Ben je op zoek naar iets bijzonders? Houdt de toekomstige bruid of bruidegom van een goede uitdaging met zijn/haar vrienden? Hier bij Escape Room Vlaanderen hebben we leuke en meeslepende escape rooms die zijn ontworpen om een geweldige tijd te beleven. Je zult onder de indruk zijn als je tegen de klok racet en probeert op tijd te ontsnappen (hopelijk mét de toekomstige bruid of bruidegom).

We hebben echte escape room-enthousiastelingen en ongelooflijke ingenieurs bij elkaar gebracht om onze uitgebreide escape room-ervaringen te creëren. Verzamel jouw team en probeer een van onze drie unieke escape rooms. Je zult verrast zijn door wat jij en je vrienden kunnen bereiken terwijl je de puzzels uitwerkt en door Escape Room Vlaanderen navigeert.

Escape rooms zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in het hele land. Steeds meer vrijgezellenfeesten worden gehouden in onze escape rooms, terwijl ze de spannende en gedenkwaardige tijden ontdekken die ze hier kunnen beleven. Of jullie nu vrienden of familie zijn, veteranen in de escape room of nieuw in het spel; wij zorgen ervoor dat je een blijvende ervaring creëert waar je jaren over zult praten.


Onze Vrijgezellen Escape Rooms

Voor jouw vrijgezellenfeest hebben we drie unieke escape rooms om uit te proberen. Elke kamer heeft zijn eigen thema, trucs en puzzels om doorheen te navigeren.
Joker's Schuilplaats

Onze escape room joker's Schuilplaats is de perfecte keuze voor liefhebbers van mysterie en misdaad. Met één uur op de klok moet je zijn schuilplaats verlaten voordat de bom afgaat.De Verborgen Maya-stad

Je hebt jouw team al bij elkaar, dus waarom zou je je vrijgezellenfeest niet besteden door terug te gaan in de tijd? Je hebt 60 minuten om de aanwijzingen van professor Bervoets te ontcijferen, te reizen naar het verleden en terug te komen mét het verloren Gouden Masker.Maffia

Of waarom kruip je niet in de huid van een maffioso voor je vrijgezellenfeest? Pleeg een inbraak in het huis van een maffiabaas om een geldkoffer te stelen. Maak je dan snel uit de voeten voor je betrapt wordt. 


Escape Room Vlaanderen is perfect voor uw vrijgezellenfeest

Onze escape rooms zijn een perfecte manier om je vrijgezellenfeest te vieren. Groepsleden die jong of oud zijn zullen blijvende herinneringen creëren terwijl jij, je vrienden en familieleden samenwerken om de puzzels en mysteries op tijd op te lossen. Wij weten hoe belangrijk vrijgezellenfeesten kunnen zijn en we staan tijdens het hele proces aan uw zijde om ervoor te zorgen dat uw feest verloopt zoals gepland.

Als je op zoek bent naar iets bijzonders voor je vrijgezellenfeest, dan heeft Escape Room Vlaanderen dé escape rooms voor je. We hebben talloze feesten geholpen met het vieren bijgedragen aan leuke en spannende momenten.FAQ

Hoeveel mensen kan ik meenemen voor een vrijgezellenfeest in jullie escape room?

Onze kamers zijn geschikt voor 2 tot 30 personen. Hoe meer mensen je brengt, hoe meer kans je hebt om op tijd te ontsnappen.

Hoe maak ik een reservering voor mijn vrijgezellenfeest?

Reserveren is gemakkelijk! Ga naar onze BOEK NU-pagina of als u wilt, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen om aan de slag te gaan met uw reservering door ons te bellen of maak gebruik van ons contactformulier.

Hoe lang duurt het om een Escape Room uit te spelen?

Afhankelijk van hoe goed jouw groep samenwerkt, duurt het bij de meeste van onze escape rooms om de volledige tijdslimiet van een uur te voltooien. Dus ga ervan uit op tenzij je een stel genieën bent.

Zal de Escape Room te moeilijk zijn voor tieners?

Terwijl we onze escape rooms voor volwassenen ontwierpen, zouden tieners geen probleem moeten hebben om bij te blijven. Dat gezegd hebbende, als ze minderjarig zijn moeten ze minstens door 1 volwassene vergezeld worden.

Wat kan ik verwachten van jullie Escape Rooms?

De enige manier om die vraag te beantwoorden is door te reserveren!


Kan Jij Ontsnappen Uit Onze Escape Rooms?

Dus waar wacht je op? Bel ons of ga naar onze BOEKING-pagina om enkele van de meest leuke en opwindende escape room ervaringen in Sint-Niklaas te ontdekken. Vrijgezellenfeesten; zowel jong als niet zo jong zullen het fantastisch vinden om onze unieke escape rooms te spelen waardoor blijvende herinneringen en banden ontstaan die een leven lang meegaan.

RESERVEER NU

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x