Escape Room Familie

Het is niet makkelijk voor gezinnen om een uitstap te plannen die iedereen leuk zal vinden. Een escape room is dé oplossing om een geweldige tijd door te brengen met de ganse familie ongeacht de leeftijden in het gezin. Dus kies voor een uitstap naar onze escape room. Gegarandeerd een uitstapje om nooit te vergeten!


------------------- WAT IS JOUW MISSIE? -------------------


Jij en jouw familie worden opgesloten in een kamer. Bij de Joker's Schuilplaats zijn jullie rechercheurs die in de val gelopen zijn van de mysterieuze clown, JOKER. In "De Verborgen Maya-stad" kruip jullie allemaal in de huid van avonturiers à la Indiana Jones. 


Probeer met jouw familie binnen de 60 minuten te ontsnappen uit de kamer. Dit doe je  door samen te werken om aanwijzingen te vinden, puzzels op te lossen en de verborgen items te verzamelen.


Ontsnap jij en jouw familie op tijd? Dat ligt in jullie handen. Dus kies jouw team zorgvuldig en ga de uitdaging aan! 
Na afloop wordt er een foto genomen - met jullie toestemming uiteraard - ongeacht of jullie ontsnapt zijn of niet.

Reserveer hier jouw escape game

EEN UITSTAPJE MET DE GANSE FAMILIE?

Escape rooms halen je uit je comfortzone en brengen je in het midden van een mysterie. Jij en je familie moeten denken als een detective. De kamer zit vol met verborgen aanwijzingen die je zullen helpen het mysterie op te lossen en te ontsnappen. Je zult merken dat je elke aanwijzing die je vindt zult vieren omdat het je dichter bij de uiteindelijke oplossing brengt. Dit is veel leuker dan naar de zoo gaan of een film kijken!

FAMILIE UITSTAP VOOR JONG EN OUD

Volwassenen kunnen samen met de kinderen uit de escape room proberen te ontsnappen. Als er leden van de familie kinderen zijn jonger dan 12 jaar, dan moet minstens één volwassene ze vergezellen. Bereid je alvast voor om een geweldige avontuur te beleven met jouw familie.

ESCAPE ROOM VOOR FAMILIES

Onze unieke escape rooms, gebouwd met het oog op veiligheid, bieden plaats aan maximaal 22 spelers (leeftijd 10j-80j). Jij en jouw familie worden in een kamer naar keuze opgesloten. Het is alleen door teamwork en door je hersenen te gebruiken dat jij en jouw familie zullen kunnen ontsnappen!  Als het je bij je eerste bezoek niet lukt om te ontsnappen, kun je terugkomen en hetzelfde avontuur proberen tot je het doet. Ga NÚ de uitdaging aan!

Reserveer hier jouw escape game


Zit je nog met andere vragen?

Bel ons of stuur jouw vraag door via ons contactformulier.close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x