Escape room teambuilding

Een escape room als teambuilding bevordert creativiteit, probleemoplossing en communicatie

Het duurt slechts 60 minuten om barrières te doorbreken en uw team bij elkaar te brengen.

Escape games bij Escape Room Vlaanderen zijn de perfecte oplossing voor de teambuildingsdoelen van uw bedrijf. In slechts 60 minuten doorbreken onze leuke, interactieve, mysterieuze escape rooms de communicatiebarrières, laten remmingen los, wekken kritisch en innovatief denken op en verhogen de productiviteit in teams van alle achtergronden.

Onze games zijn gemaakt door de psychologie van groepsdynamiek en opzettelijk gekalibreerd om het beste uit uw werknemers te halen. Gebruikmakend van humor, positiviteit en universeel erkende popcultuur referenties, zal uw team niet eens beseffen dat ze de motivatie verhogen, de prestaties verbeteren en de bouwstenen voor succes vormen - het enige waar ze aan kunnen denken, is hoeveel plezier ze hebben!

escape room teambuilding vlaanderen sint-niklaas gent antwerpen

Escape games bij Escape Room Vlaanderen pakken de volgende teambuildingsdoelen aan:

Afstemmen op doelen

Het team kan de game pas 'winnen' als ze hebben geleerd om zich te concentreren rond gedeelde doelen en samen te werken om ze op te lossen. Door deze afstemming te oefenen in een leuke omgeving met een lage inzet, zal uw team de vaardigheden opbouwen die ze nodig hebben om in de toekomst achter grotere bedrijfsdoelen aan te sluiten.

Effectieve werkrelaties opbouwen

Communicatie en begrip zijn de sleutels om effectieve werkrelaties op te bouwen. Escape rooms als teambuilding stellen teamleden in staat om elkaars sterke en zwakke punten te leren kennen in een veilige omgeving. Bij het volgende grote project zullen uw werknemers deze kennis kunnen toepassen om de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd om beter te delegeren, samen te werken en te communiceren en de juiste aanpak te hanteren.

De verantwoordelijkheidszin vergroten bij collega's

Heeft uw team moeite om te weten wie waarvoor verantwoordelijk is? Zijn er interne conflicten? Escape Rooms bij Escape Room Vlaanderen zijn anders dan elke andere escape room-ervaring, speciaal gebouwd om elke speler een rol in het spel te geven die alleen zij kunnen voltooien. Het team kan niet winnen totdat elke speler zijn taak heeft voltooid - en elke speler moet de rol van zijn medespelers leren respecteren en begrijpen; een vaardigheid die essentieel is voor effectieve samenwerking in elk werkend team.

Oplossingen vinden voor teamproblemen

Nadat uw team met succes uit de klauwen van de Joker is ontsnapt of veilig teruggekeerd is uit de jungle met het Gouden Masker, voelt het aanpakken van eventuele problemen op kantoor als een makkie!


Het is echt een TOP idee. Teambuilding bij Escape Room Vlaanderen is de leukste, meest effectieve manier om uw medewerkers bij elkaar te brengen op een manier die de productiviteit verhoogt, innovatie stimuleert en binding opbouwt.keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x