Reviews

star
star
star
star
star

Dit is de 4e Escape Room waar ik ben geweest, en veruit de beste. Voelt high-end, professioneel en goed onderhouden met een aantal slimme puzzels in een breed scala van stijlen. We voelden ons vanaf de eerste seconde uitgedaagd, maar nooit volledig verloren, en heel trots op onszelf met elke oplossing. Het personeel is erg in de geest van het spel, evenals het decor en de sfeer van de hele plaats, die ons er ook in hebben geholpen.

Mieke

star
star
star
star
star

Fijn concept voor alle leeftijden. We hebben er van genoten

An

star
star
star
star
star

Leuke technische snufjes! Veel plezier gehad!

Bieke

star
star
star
star
star

Superleuke uitdaging! Mooi gedaan! Leuke opdrachten, het was niet gemakkelijk soms, maar we hebben het gehaald! We kunnen haast niet wachten op de volgende Escape Room! We komen zeker terug :-)

Nathalie

star
star
star
star
star

Top escape room !!! Spannend en grappig tegelijkertijd ! We kunnen al niet wachten op de volgende :)

Marie-Anne

star
star
star
star
star

We zijn vandaag bij de Joker's Schuilplaats geweest. Was echt super leuk! Een echte aanrader. Het is spannend en gaaf om te doen. Grote diversiteit aan opdrachten. Zit gewoon goed in elkaar. De begeleiding is ook top! We hebben er nu zo'n stuk of 10 gedaan, en dit was waarschijnlijk de leukste. We houden de andere kamers zeker in de gaten!!!

James

star
star
star
star
star

We hebben een toffe avond beleefd. Al mijn vriendinnen vonden het leuk en we kijken uit naar de volgende kamer. Bedankt!

Patricia

star
star
star
star
star

Zo leuk, uitdagend en slim ontworpen. Geweldig als teambuilding. We zullen nog zeker terugkomen.

Eva

star
star
star
star
star

Super goed ontvangen! Super ervaring! De puzzels waren goed over nagedacht. We hebben ons kapot geamuseerd. Op het nippertje kunnen ontsnappen :-)

Erik

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x