TEAMBUILDING IN ESCAPE ROOMS

blije collega's na een escape room teambuilding

Waarom wenden bedrijven zich tot escape rooms voor teambuildingsactiviteiten in Sint-Niklaas?

Escape rooms worden een populaire rage in België. Escape rooms bieden met recht een aantal voordelen voor de spelers, waaronder verbeterde probleemoplossende en bewustmakingsvaardigheden. Escape rooms komen echter ook ten goede aan het moreel van het team op de werkvloer en de activiteit is een ideale oefening voor individuen die verbeteringen met hun team willen zien.

Als je moeite hebt om je baas te overtuigen om jouw collega's naar een escape room te brengen, vind je hier wat informatie die je kunt gebruiken om een succesvolle verkooppraatje te maken. Om je hierbij te helpen, zijn hier enkele voordelen die een bezoek aan een escape room kan hebben.

Verbetert teambuildingsvaardigheden

Je vraagt je waarschijnlijk af: "waarom zijn escape rooms goed voor teambuilding?" In bedrijven worden individuen aangemoedigd om samen te werken om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Realistisch gezien is deze inspanning nodig voor alle bedrijven die willen overleven in de zakenwereld. Zelfs als bedrijven geen giftige werkomgeving heeft, is het nog steeds een nadeel als werknemers niet effectief kunnen samenwerken.

Een escape room bezoeken is een van de beste teambuildingsactiviteiten voor bedrijven omdat het vereist dat medewerkers samenwerken en ingewikkelde puzzels en raadsels oplossen. Met deze escape games is er geen ruimte voor individualiteit. Alle collega's zullen moeten samenwerken en zelfs tegen elkaar moeten concurreren, wat de teambuildingsvaardigheden van een bepaalde werkplek effectief kan vergroten.

Bouwt sterkere communicatieve vaardigheden

collega's communiceren in een escape room teambuilding

Brainstormen over nuttige teambuildingsactiviteiten voor bedrijven is vaak een moeilijke taak, vooral als je specifiek op zoek bent naar indoor teambuildingsactiviteiten in Sint-Niklaas. Over het algemeen vereist het voltooien van een escape room-uitdaging een teaminspanning. Hierdoor zullen alle deelnemers met elkaar moeten communiceren om de puzzel op te lossen. Escape rooms zijn niet alleen leuke werkuitjes, maar deze activiteiten moedigen medewerkers aan om productieve gesprekken met elkaar te voeren.

In een leuke setting zullen werknemers meer geneigd zijn van elkaars gezelschap te genieten waardoor essentiële communicatieve vaardigheden zullen verbeteren die op de werkvloer kunnen worden nagebootst.

Prijzen voor Escape Rooms zijn betaalbaar

In tegenstelling tot andere ideeën voor een teambuilding zijn escape rooms zeer betaalbaar; wat een ideaal voordeel is van deze activiteit. Als je je baas aanspoort om je collega's naar een escape room te brengen, wordt deze taak veel gemakkelijker als je kunt bewijzen dat deze activiteit geen enorm prijskaartje heeft. Immers, als jouw bedrijf betaalt, is de kans veel groter dat ze instemmen met een uitje naar een escape room als het betaalbaar is.

Raadpleeg eventueel hier onze prijzen.

Teambuilding verhoogt de productiviteit bij bedrijven

blije collega's bij een escape room teambuilding

Zoals eerder vermeld, is teamwork een essentieel onderdeel van de productiviteit bij bedrijven. Als jouw team effectief kan samenwerken, kunnen er in het algemeen meer dingen worden gedaan op de werkvloer. De voordelen om een teambuilding te houden in een escape room, geven de productiviteit op de werkplek een enorme boost en het is een leuke activiteit waar de collega's naar uit kunnen kijken.

Escape Rooms zijn een goede manier om plezier te hebben

Escape games zijn ingewikkelde en leuke puzzels die enorme brainstorm- en communicatieve vaardigheden vereisen om succes te behalen. Dus als je je baas probeert te overtuigen om het hele team mee te nemen naar een evenement, kun je vermelden dat escape rooms een uitstekende manier zijn om plezier te hebben.

Voor al het harde werk dat dagelijks wordt gedaan, mag het geen al te grote moeite zijn om je baas om een productieve vrije dag te vragen; vooral omdat die dag goed benut zal worden in onze escape room.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x