Teambuilding Sint-Niklaas

Op zoek naar een origineel teambuilding activiteit om te doen, dan moet u onze escape rooms in Sint-Niklaas uitproberen. Hier bij Escape Room Vlaanderen heb je 60 minuten om te ontsnappen uit een kamer naar keuze. Jij en jouw team worden geconfronteerd met mysterieuze en uitdagende puzzels. Je moet je initiatief en probleemoplossende vaardigheden gebruiken om visuele puzzels te ontcijferen, volledige reeksuitdagingen aan te gaan en ontbrekende elementen te ontdekken samen met vele andere strategieën die zijn gemaakt om te voorkomen dat je gemakkelijk ontsnapt.


Er is voor elk wat wils, of je nu deel uitmaakt van een teambuilding-dag met collega's of een uitstap met vrienden, familie of kinderen. Voor degenen onder u die de stad bezoeken, is dit de perfecte kans om te zien wat een spannende escape-game we te bieden hebben. Wij zijn gelegen op een ideale locatie om aan al uw behoeften te voldoen, op de Grote Markt in het winkelcentrum "Reinaert Galerij". 


Ongeacht de grootte van je groep, Escape Room Sint-Niklaas zal je kunnen helpen en zal altijd proberen tegemoet te komen aan alle vereisten die je hebt om je evenement of feest extra speciaal te maken. Elk uur kunnen we maximaal 19 mensen opsluiten in onze geweldige escape rooms. Voor grotere groepen dan dit, kunnen spelers plaats nemen in onze lounge terwijl de eerste teams bezig zullen zijn om te ontsnappen. Zodra ze (hopelijk!) ontsnappen, kunnen de andere teams wisselen en zien of ze de escape-tijden van de vorige groepen kunnen verslaan. Er gaat niets boven een klein beetje gezonde competitie.
Escape Room Sint-Niklaas is een geweldig voorbeeld van een ongewone vorm van entertainment; perfect voor mensen die op zoek zijn naar iets anders dan de gebruikelijke activiteiten zoals naar de bioscoop gaan of bowlen. Prijzen variëren van €20 tot €35 per persoon en hoe meer spelers er meedoen, hoe goedkoper het wordt. De kamers zijn niet angstaanjagend maar spannend genoeg voor jong en oud, in kleine of grote groep. Als u op zoek bent naar unieke en eigenzinnige dingen om te doen in het centrum van Sint-Niklaas, waarom probeert u dan niet iets bijzonders. Je hebt een uur om uit de kamer te ontsnappen. Ga je slagen?


Joker's Schuilplaats in Sint-Niklaas en Nielmet 3 t.e.m. 16 personen


De Verborgen Maya-stad in Sint-Niklaasmet 2 t.e.m. 7 personen


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x