ZIJN ESCAPE ROOMS MOEILIJK?

escape room gezin

Je bent nog nooit in een escape room geweest maar je bent geïnteresseerd in meer informatie. Je bent misschien nerveus om te gaan en weet niet wat je kunt verwachten. Hoe moeilijk zijn escape rooms? Wat voor activiteiten zullen er zijn? Is een escape room leuk?

Wees gerust, er is voor elk wat wils.

Als je het nog nooit hebt geprobeerd, nieuwsgierig bent en antwoorden wilt dan is dit het artikel voor jou. We verkennen de basisprincipes van escape rooms, vertellen je wat je kunt verwachten en duiken in waar iedereen het over heeft voordat je vertrekt. Kan je het ganse gezin meenemen? Is een escape room alleen voor familie en vrienden? Laten wij het uitzoeken.

WAT IS EEN ESCAPE ROOM?

Een escape room is een uitdagende en leuke ervaring die leuk is voor koppels, groepen, families, collega's en teambuilding-oefeningen. Gedurende 60 minuten ga je op een rit waarbij jij en je team raadsels oplossen, verborgen voorwerpen, aanwijzingen en meer vinden. Het doel van escape room games is om het mysterie op te lossen en de kamer te ontsnappen voordat de tijd om is.

Maar is het moeilijk?

escape room vrienden

WAT TE VERWACHTEN BIJ ESCAPE ROOM VLAANDEREN?

Escape rooms zijn gemaakt om uitdagend te zijn als je het nog nooit eerder hebt gedaan of als je een ervaren escape room-speler bent; dat is een groot deel van het plezier. Maar wees gerust, de tijd vliegt voorbij en je zult snel moeten zijn als je nog nieuw bent om te kunnen ontsnappen. Als jij en je groep geen ervaring hebben zul je blij verrast zijn te weten dat je opties hebt wanneer de grote dag aanbreekt. Dankzij een breed scala aan kamers, thema's en uitdagingen kan iedereen zijn eigen smaak ontdekken.

Je kunt verschillende thema's verwachten bij Escape Room Vlaanderen. Van geheime spionagebureaus, archeologische opgravingen, opgesloten in een gevangenis of vast in een tijdlus die door de tijd reist. Wat je voorkeur ook is, er is een thema en kamer voor jou.

KUNNEN FAMILIES MEEDOEN MET HET PLEZIER?

Natuurlijk! Escape Room Vlaanderen is een gezinsvriendelijke ervaring die niet al te moeilijk is voor oudere kinderen. We raden de spellen niet aan voor jongere kinderen onder de 10 jaar vanwege het tempo en de complexiteit van de puzzels. Oudere broers en zussen, tieners en jongvolwassenen zullen het fantastisch vinden om puzzels te leren en op te lossen in elke escape room van elk moeilijkheidsgraad.

De escape games met 60 minuten op de klok zijn leuk waarbij elke puzzel niet bedoeld is om onmogelijk op te lossen. In plaats daarvan moet je outside-the-box denken, naar verschillende aanwijzingen zoeken en creatief zijn terwijl je veel plezier hebt met je groep.

escape room vriendinnen

HOE KAN IK EEN ESCAPE ROOM RESERVEREN?

Of je nu op zoek bent naar een uitdaging of zin hebt in een leuke dag of avond; je vindt een perfecte mix van uitdagend en leuk in een van onze escape rooms. Voor meer informatie selecteer je de escape game die voor jou interessant is en reserveer je jouw escape room. Misschien heb je nog andere vragen? Dan kan je ons steeds bellen of maak gebruik van ons contactformulier.

RESERVEER JOUW ESCAPE ROOM ERVARING

Nu we jou voldoende achtergrondinformatie hebben gegeven, ben je klaar om uw avontuur te reserveren via ons online boekingssysteem!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x