Teambuilding escape room

Escape Room Vlaanderen in Sint-Niklaas (nabij Gent) en Niel (Antwerpen)

Ben je het beu om steeds hetzelfde teambuilding activiteit te doen? Ben je op zoek naar ideeën voor teambuilding en wil je iets nieuws gaan doen voor je bedrijfsfeest? Escape Room Vlaanderen in Sint-Niklaas en Niel is de perfecte plek voor uw volgende zakelijke teambuilding of feest. We zijn flexibel en streven ernaar om uw team of groep het meeste plezier te bezorgen. Om uw bedrijfsevenement in te plannen, klikt u hieronder op de knop  'RESERVEER HIER', e-mail ons op info@escaperoomvlaanderen.be of bel ons op 0487432305.

the strength of the team is each individual member

the strength of each member is the team - a quote by the legendary nba coach phil jackson

Hoe helpen onze Escape Rooms in Sint Niklaas (nabij Gent) & Niel (Antwerpen) jouw team te verbeteren? 

Timing en teamwork zijn de sleutels tot succes! Als team heb je de 60 minuten hard nodig om alle puzzels op te lossen. Anders wordt de kans klein dat jullie zomaar weten te ontsnappen uit de kamer.

Je hebt trouwens niet alleen de juiste timing nodig om de escape room in Sint-Niklaas op te lossen! De raadsels en mysteries binnen de kamer vragen namelijk ook om een flinke portie teamwork, gezond verstand en uiterste concentratie van elke deelnemer.

Het is namelijk vrij eenvoudig om verdwaald te raken in de zoektocht naar potentiële aanwijzingen. Soms kun je beter eerst even een klein stapje terugnemen. Anders ben je 60 minuten lang non-stop aan het zoeken naar oplossingen. Probeer lekker te genieten van het spel, zonder teveel de focus te leggen op het resultaat.

Luister voordat de tijd ingaat altijd goed naar de spelregels. Daarnaast kunnen eventuele tips van teamgenoten ook altijd goed van pas komen. Luister daarom dus ook goed naar elkaar! Als team kun je zo gegarandeerd wat kostbare minuten besparen. Denk snel en handel samen nóg sneller, want de tijd is zó voorbij!

Zijn er voordelen om je team naar onze escape rooms te brengen? 

Absoluut! Je team zal een gevoel van voldoening ervaren wanneer ze slagen als groep, door de gezamenlijke inspanningen van iedereen. Nog andere voordelen zijn:

- Effectief leren omgaan met tijd
- Bevordert communicatievaardigheden
- Moedigt spelers aan om hun hersenen te gebruiken
- Creëert positieve attitudes ten aanzien van het oplossen van problemen
- Vermindert angst om fouten te maken

Maak jouw keuze tussen onze 2 locatiesMeer info? Neem gerust contact met ons op!

Dit kan je doen door te bellen naar 0487432305 of stuur ons een e-mail.


Anderen bekeken ook:

Teambuilding escape room
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x