Escape room gezin

Een escape room doen met jouw gezin of met de familie is een fantastisch idee! Heb je zin in een uitstap naar Sint-Niklaas of Niel, nabij Antwerpen? Kom ons bezoeken bij Escape Room Vlaanderen. Bij ons beleef jij en je gezin een toffe, spannende maar vooral een onvergetelijke dag.


Escape Room Vlaanderen is ideaal als familie-uitstap

Op zoek naar een leuke uitstap met jouw gezin en familie? Heb je er genoeg van om steeds naar de bioscoop te gaan en daarna uit eten te gaan? Probeer dan iets nieuws: een bezoekje brengen met jouw gezin aan Escape Room Vlaanderen is dé oplossing.

De kans is groot dat jij en je gezin nooit hebben geprobeerd om uit de klauwen van de Joker te ontsnappen of op zoek te gaan naar het Gouden Masker diep in de jungle? Bij Escape Room Vlaanderen zul je een uur vol adrenaline doorbrengen om dit te proberen! In deze kindvriendelijke ruimte zul je moeten samenwerken om aanwijzingen te volgen en puzzels op te lossen om je weg naar vrijheid te vinden in minder dan 60 minuten.

U denkt misschien: "Wel, wat als dit te moeilijk is voor mijn jongere kinderen?" Geen zorgen! Je zou verbaasd zijn hoe vindingrijk en creatief kinderen kunnen zijn in onze kamers; sommigen hebben het zelfs gehaald met nul aanwijzingen! Dus kom gerust langs met je gezin en kijk of je familie de escape room kan verlaten voordat het te laat is!

Ons personeel is geduldig en zorgzaam en zouden graag jouw familie uitstap organiseren of bij de viering van een speciale gelegenheid aanwezig zijn.


Reserveer hier jouw escape game 


Meer info? Neem gerust contact met ons op!

Dit kan je doen door te bellen naar 0487432305 of stuur ons een e-mail.

Escape room gezin
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x