Escape room gezin

Een escape room doen met jouw gezin of met de familie is een fantastisch idee! Heb je zin in een uitstap naar Sint-Niklaas? Kom ons bezoeken bij Escape Room Vlaanderen. Bij ons beleef jij en je gezin een toffe, spannende maar vooral een onvergetelijke dag.

kinderen die plezier hebben bij escape room vlaanderen

Escape Room Vlaanderen is ideaal als familie-uitstap

Op zoek naar een leuke uitstap met jouw gezin en familie? Heb je er genoeg van om steeds naar de bioscoop te gaan en daarna uit eten te gaan? Probeer dan iets nieuws: een bezoekje brengen met jouw gezin aan Escape Room Vlaanderen is dé oplossing.

De kans is groot dat jij en je gezin nooit hebben geprobeerd om uit de klauwen van de Joker te ontsnappen of op zoek te gaan naar het Gouden Masker diep in de jungle? Bij Escape Room Vlaanderen zal je een uur vol adrenaline doorbrengen om dit te proberen! In deze kindvriendelijke ruimte zal je moeten samenwerken om aanwijzingen te volgen en puzzels op te lossen om je weg naar vrijheid te vinden in minder dan 60 minuten.

U denkt misschien: "Wel, wat als dit te moeilijk is voor mijn jongere kinderen?" Geen zorgen! Je zou verbaasd zijn hoe vindingrijk en creatief kinderen kunnen zijn in onze kamers; sommigen hebben het zelfs gehaald met nul aanwijzingen! Dus kom gerust langs met je gezin en kijk of je familie de escape room kan verlaten voordat het te laat is!

Ons personeel is geduldig en zorgzaam en zouden graag jouw familie uitstap organiseren of bij de viering van een speciale gelegenheid aanwezig zijn.

actieknop 'ontdek onze escape games'


Meer info? Neem gerust contact met ons op!

Bel ons of stuur je vraag door via het contactformulier.close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x