Escape room meerdere kamers

Op zoek naar een escape room met meerdere kamers; bij Escape Room Vlaanderen in Sint-Niklaas of Niel, nabij Antwerpen, zit je op de juiste plaats. Waarom eigenlijk? Aan jou de keuze de kamer te kiezen met het verhaal dat jou het tofste, meest aangrijpende of interessantste lijkt. En heb je ons al eerder bezocht? Dan kom je opnieuw langs om te ontsnappen uit de volgende kamer. Zo kan je altijd iets beleven bij Escape Room Vlaanderen.

Een escape room met meerdere kamers?

Onze escape room telt meerdere kamers met elk hun eigen verhaal. Iedere kamer heeft nooit geziene raadsels en puzzels, die fijntjes zijn uitgewerkt. Geïnteresseerd? Hier volgt een overzicht van onze kamers:

Wie kan ik meenemen?

Wat dacht je van met uw vrienden de escape room met meerdere kamers te spelen? Of kies je voor familie? Of neem je liever je collega’s mee? Alles is mogelijk bij ons.


De eerste kamer van escape room vlaanderen in sint-niklaas


Jij en je teamgenoten zijn detectives op een taskforce (speciale eenheid) en verantwoordelijk voor het traceren en vangen van de mysterieuze crimineel, enkel bekend onder de naam "Joker".

Vanmorgen heeft een anonieme bron binnen gebeld op jullie afdeling met een tip over de locatie van de Joker.

Net wanneer jullie dachten dat jullie op het punt stonden om hem te pakken, kreeg hij jullie te pakken. Uren later worden jullie wakker in één van zijn schuilplaatsen.

In plaats van jullie meteen te doden besloot de Joker echter om een bom te plaatsen die na exact 60 minuten zal ontploffen, wat een aardige kerel hé !!

Doe er alles aan om binnen de 60 minuten de kamer te verlaten, anders...

escape game "Joker's Schuilplaats" bij escape room vlaanderen in sint-niklaas


De tweede kamer van escape room vlaanderen in sint-niklaas


Alfred Bervoets, een controversiële professor uit een klein stadje, stond vooral bekend om zijn onderzoek naar de Mayabeschaving, meer specifiek het beruchte ‘Gouden Masker’. Zijn bevindingen werden echter keer op keer verworpen door zijn concullega’s. Om het tegendeel te bewijzen, was hij vastberaden een tijdmachine te bouwen. De legende vertelt ons dat hij erin geslaagd is, want sindsdien ontbreekt ieder spoor van hem.

Maar voordat hij verdween, heeft hij een spoor achtergelaten van zijn onderzoek.

Kan jouw team de reis afleggen en veilig terugkeren mét het Gouden Masker?

escape game "De Verborgen Maya-stad" bij escape room vlaanderen in sint-niklaas


De derde kamer van escape room vlaanderen in sint-niklaas


Het gerucht gaat rond dat er een geldoverdracht zal plaatsvinden van een rivaliserende bende. Samen met jouw team zal je een manier moeten vinden om in te breken. Eenmaal in het huis, ga je op zoek naar het kantoor en op een of andere manier voorbij het geavanceerde bewakingssysteem zullen geraken om toegang te krijgen tot de kluis. 

Je hebt 60 minuten voordat de bende terugkeert van een avondje stappen. Probeer je te haasten zonder sporen achter te laten en bij voorkeur ontsnappen mét de geldkoffer. 

Als je wordt betrapt, moet je ze onder ogen zien, en goed - we weten allemaal dan wat met jullie zal gebeuren...

escape game "Maffia: De Geheime Onderwereld" bij escape room vlaanderen in sint-niklaas


Heb je een vraag voor ons? 

Bel ons of vul het contactformulier in.keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x